0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč podlehla Třebelovicím


Branky


27. M. Máca , 88. M. Máca
0

Domácí Stařeč, která v minulém kole dostala výprask od Hartvíkovic, hostila v neděli odpoledne ještě lépe umístěný tým - Třebelovice. Hosté přijeli na zápas velmi sebevědomí, jelikož v minulém kole dokázali jako první porazit Studenec a ukončili tak špatnou bilanci. Pohodovou formu potvrdili i ve Stařeči a díky dvěma trefám Marka Máci zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól diváci viděli po půl hodině hry

Malé hřiště ve Stařeči představovalo s každým nákopem nebo centrem nebezpečí pro obranu soupeře a diváci si co se týče šancí přišli na své. Domácí začali aktivněji a nejčastěji se snažili dlouhými nákopy dostat balón na šikovného útočníka Pislcajka, který zaměstnával obranu a po jednom z přesných centrů šel sám na bránu, ale tváří v tvář Nesibovi selhal. Hosté byli ze začátku v obraně nervózní a agilního Pislcajka se jim nedařilo příliš pokrývat, ale ve 27. minutě se vše změnilo. Na levé straně hřiště vybojoval balón Jurka, posunul na střed Mácovi, který přihrál Navarovi. Ten vyslal na pravé straně do úniku Rakušana, který ještě dával Mácovi a ten z hranice penalty neměl se zakonečním problém - 0:1. Třebelovice byly od vstřelené branky lepším týmem, ale do větších šancí se dostat nedokázaly a vyslaly jenom pár pokusů zpoza vápna, se kterými neměl domácí brankář Obůrka problém.

 

 

 

Nesiba hrdinou utkání

Po deseti minutách hry v druhém poločase přišlo střídání a Rakušan opustil hřiště. To hostům prospělo a Navara mohl zápas dvěma nájezdy rozhodnout. V obou případech ale zakočoval těsně vedle a skóre se ještě neměnilo. Domácí posledních 15 minut Třebelovice doslova zamčeli a hosté nevěděli jak se z tlaku vymanit. Klíčovým okamžikem utkání se zdá být 82. minuta. Domácí zahrávali roh a Bříza trefil hlavou přesně roh Nesibovy brány, ovšem gólman hostů fantastickým zákrokem hlavičku vytáhl a podržel svůj tým v těžkých chvílích. Třebelovicím se míč dlouho nedařil z vlastní půlky odkopnout, až pak přišla 88. minuta, prudký balon z obrany se dostal k Navarovi, který přiťukl Mácovi a ten se řítil od půlky sám na kasu. Nájezd proměnil a rozhodl o výhře Třebelovic na půdě Stařeče - 0:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér: Čekal nás těžký zápas a nám chybělo 5 hráčů základní sestavy, nastoupili jenom mladí kluci. Hráli jsme výborný fotbal, měli jsme více šancí a mohli jsme klidně vyhrát. Byl to spíše remízový zápas, je to škoda.

TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Řekl bych, že to byl spíše remízový zápas. Oni byli sice oslabeni, ale mají výhodu domácího hřiště a ti mladí kluci se chtěli ukázat a hráli velmi dobře. Byl to velice těžký zápas a klíčovým mužem byl brankář Nesiba, jehož výkon bych chtěl vyzdvihnout.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , M. Pislcajk [-] , M. Patočka [-] , J. Zejda [-] , D. Kašiár [-] , S. Jahoda [-] (65. D. Tomek [-] ) , R. Ježek [-] , M. Pysk [-] , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , V. Kotačka [-] , S. Michal [-] - M. Máca [-] , J. Jurka [-] , D. Janíček [-] - O. Navara [-] , J. Krula [-] (81. P. Sedlák [-] ) , J. Rakušan [-] (58. M. Sláma [-] )

ŽK: 57. D. Kašiár .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KUBA Michal, ČEJKA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.