3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o druhé místo ovládly Výčapy


Branky


0

Zajímavý souboj byl k vidění v neděli odpoledne na stadionu Výčap, kde se představily trápící se Třebelovice. Hosté z posledních dvou zápasů nezískali ani bod a vstřelili pouze jeden gól. Domácí jsou naopak na svém hřišti velmi silní a prohráli zde pouze s lídrem ze Studnce. Souboj o druhé místo dopadl lépe pro Výčapy, které hosty z Třebelovic porazily 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebelovice doplácí na špatnou koncovku

Třebelovice do zápasu vstoupili o něco lépe než domácí, ale stejně jako tomu bylo v posledních zápasech, chyběla tam větší přesnost v koncovce. Do vedení šli tak domácí. V 17. minutě se do vápna hostů prodíral Jeleček a byl sražen k zemi. Sám faulovaný se postavil k exekuci a s přehledem proměnil - 1:0. Výčapy své vedení do pauzy ještě zvýšily. Dalekonosnou střelu z dálky hostující Nesiba vyrazil jen do břevna, od kterého se míč odrazil do země a Nikrmajer využil toho, že golman hostí se ještě nedokázal zorientovat a hlavou doklepl míč do brány - 2:0. Třebelovice si šance vypracovat dokázaly, ale již zmíněná nepřesnot v koncovce je v poslední době trápí. Dokumentovala to hlavička Navary z rohového kopu nebo přímý kop Jurky, který domácí brnakář Lukáš Krátký vytáhl na roh. V poločase se tedy domácí příznivci mohli radovat z vedení 2:0.

 

 

 

Nikrmajer výsledek pojistil

Druhý poločas si domácí už výsledek hlídali a své vední ještě navýšili. V 64. minutě využil několika chyb hostující obrany Vojtěch Nikrmajer a svoji pohotovou střelou vedle brankáře Třebelovic Marka Nesiby zvýšil na 3:0 a připsal svůj druhý zásah v utkání. Výčapy se díky této výhře posunují před Třebelovice a na vedoucí Studenec ztrácí 7 bodů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Jaroslav Bartejs - trenér Sokol Výčapy: Ohlasy připravujeme..

TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér TJ Třebelovice: Byl to asi náš nejhorší výkon. Většinou jsou z formy třeba jen dva hráči, ale tentokrát nehrál vůbec nikdo. Musíme najít zase svoji tvář, mrzí mě že nedáváme góly. Vždycky jsme dali víc gólů jak soupeř, ale teď nám to tam nějak nepadá.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - L. Loucký [-] (72. T. Kratochvíl [-] ) , D. Matoušek [-] (86. J. Hanák [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , T. Kuchera [-] (46. T. Matoušek [-] ) , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , M. Čurda [-] (64. J. Krula [-] ) , J. Čurda [-] - L. Šplíchal [-] , M. Sláma [-] , M. Máca [-] , J. Jurka [-] , D. Janíček [-] (75. P. Sedlák [-] ) - O. Navara [-]

ŽK: 26. V. Kotačka , 89. M. Máca .
Místo: Výčapy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - ZIMA Petr, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.