1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hartvíkovicích se zrodila remíza


Branky


0

V rámci 9. kola na svém hřišti přivítaly Hartvíkovice třetí tým tabulky - Výčapy. Domácí měli před zápasem úctyhodnou formu, kdy z posledních tří duelů, dělal jejich průměr vstřelených gólů více než 5 na zápas. Proti nim stál ale silný protivník, který už šest zápasů nepoznal hořkost porážky a skvělou bilanci jel na stadion Hartvalu potvrdit. Výčapy šly gólem Davida Matouška v prvním poločase do vedení, ale domácí v druhé půli trefou Sýkory odpověděli a body si oba týmy rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátký svůj tým podržel

Na rozdíl od ostatních zápasů Hartvíkovic, kde padalo hodně gólů, se začalo v opatrném tempu a oba týmy se vzájemně oťukávaly. První vážnější akce přišla z přímého kopu hostů, kdy Lukáš Jeleček trefil míč tak šikovně, že zaplaval a Chalupa měl plné ruce práce jeho ránu chytit. Po čtvrt hodině hry zahrozili i domácí. Centrovaný balón Závišky se odrazil na velké vápno k hráči uplynulého kola Dominiku Horkému a ten nechal pěknou střelou pouze vyniknout hostujícího gólmana Krátkého. O pár minut později se prodíral do vápna po pěkné samostatné akci Jakub Sýkora a zastavil ho až Krátký za cenu faulu. Rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu a Hartvíkovice mohly jít do vedení. Záviškův pokus ale skvěle chytající Krátký zneškodnil a držel stále bezbrankový stav. Ten se měnil ve 37. minutě. Nedůraz domácích ve středu hřiště Výčapy využily tím nejlepším způsbem, když po úniku z pravé strany přišel centr do vápna, tam si ho našel David Matoušek a rozvlnil síť za zády Petra Chalupy - 0:1. O poločasové pauze mohli být tedy spokojenější hosté.

Kopuletý své šance nevyužil

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí s cílem nepříznivý výsledek otočit. Šance na zvrat měl hlavně Martin Kopuletý, který své tři šance nedokázal proměnit. Výčapy svůj náskok víceméně bránily a snažily se hrozit z rychlých protiútoků, které ale nedokázaly dotáhnout do konce. Domácí fanoušci mohli zvedat ruce až v 76. minutě, kdy si Jakub Sýkora ve vápně naběhl na pěkný centr a přehodil bezmocného Krátkého - 1:1. Hartvíkovice se ještě pokoušely výsledek otočit na svoji stranu, ale osamocený Martin Melkes se se svým zakončením unáhlil a vypálil vysoko nad. Závěr utkání už se dohrával mezi vápny a oba týmy se tak musely smířit s bodem. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér TJ Hartvíkovice: Je to pro nás ztráta, protože jsme byli na domácím hřišti. Venku hrajeme dobře a střílíme i hodně gólů, ale doma se nám zatím tolik nedaří, i když ti soupeři byli těžký jako třeba Výčapy nebo Třebelovice. Je to ale škoda, protože šance na výhru jsme měli viz. penalta a šance v druhé půli, kde jsme mohli rozhodnout.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , M. Malý [-] (66. M. Outulný [-] ) , J. Sýkora [-] - M. Melkes [-] , M. Záviška [-] (79. V. Rous [-] ) , M. Kopuletý [-] (88. J. Křehlík [-] ) , D. Horký [-] (57. D. Kopuletý [-] ) - M. Kopuletý [-] (83. J. Kazatel [-] ) -

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - D. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (67. M. Káčer [-] ) , T. Matoušek [-] (88. T. Kratochvíl [-] ) , V. Nikrmajer [-] , M. Semerád [-] , N. Kuchera [-] , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-]

ŽK: 30. M. Kafka , 67. M. Melkes , 83. D. Kopuletý - 19. L. Krátký , 63. D. Matoušek , 67. M. Semerád .
Hráči zápasu: J. Sýkora - L. Krátký .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - PINTÉR Štefan, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.