0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec přetlačil Kostelec


Branky


12

Důležitý zápas rozsekl střídající Zlesák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hned v úvodu mohli jít do vedení hosté, když domácí stoper na těžkém terénu nezvládl obranný zákrok, jak by chtěl a míč se odrazil ke Štěrbovi, který byl rázem ve vápně sám před Vondrou, jeho rychlý výběh stačil na to, aby ho Štěrba nastřelil a byl z toho pouze roh. Záludnost trávníku okusili i Kadlec se Žejdlíkem při těžké malé domů, Žejdlíkovi balon odskočil a musel rychle do skluzu, aby odkopl před dobíhajícím Hájkem. Hosté byli lepší, vstřelili i branku, ale ta nebyla pro Boháčův ofsajd uznána. Po získání odraženého míče Boháčem, který ihned posouval na volného Slámu, ve vápně zasekl obránci a technickou střelou mířil na zadní tyč, Vondrovi se podařilo skvělým zákrokem vytáhnout konečky prstů gólovku na tyč. Trápící se Boháč se v sobotním odpoledni nepotkal s formou, nedařilo se mu ve hře ani při rozehrávání standardek, jeho frustraci ještě více prohloubil krátce před poločasem Vondra. Uchytil aktivním napadáním získal na chybujícím obránci balon a Holeš měl dostatek času posadit centr na hlavu Boháče, při dobře umístěné hlavičce se opět vytáhl Vondra. Mladík v domácí brance držel bodové naděje Kostelce, po rohu se chytrou střelou za vápnem prezentoval Okurka, Vondra však nadvakrát zlikvidoval i tuto příležitost. Alespoň na chvíli se ohřát do kabin tak šli hráči za bezbrankového stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Když pořadatele s hrably na hřišti vystřídali hráči, začala druhá půle naší další šancí. Kostelec měl svojí první velkou šanci po bojovném průniku jednoho z domácích až do vápna, krok od penalty mohl zakončovat Kapusta, střela mu vůbec nevyšla a Žejdlík mohl zůstat v klidu. Hosté i dále obléhali Vondrovu svatyni, ale spíše platonickým tlakem, ofenzivní trápení utnula až šťastná trenérova ruka při střídání. V 68. minutě byl Šterna střídán Zlesákem, který doplnil na hrotu Boháče a Uchytil se posunul na kraj zálohy. Tento tah se vyplatil během pěti minut. Uchytil dokázal vyprodukovat snad první opravdu povedený ostrý centr před bránu, domácí stoper ve skluzu trefil gólmana a Zlesák potvrdil skvělý výběr místa ve vápně, co se nepodařilo zkušenějším kolegům, dokázal mladý útočník hned z první příležitosti - 0:1. Hostující defenziva zaváhala pouze jednou. Černého chybu mohl napravit Okurka, otálel s odklizením míče do bezpečí a napálil ho pouze do nohou Sovy, ten postupoval sám na bránu. Klíčový zákrok předvedl Kadlec, který spěchal za střídajícím hráčem domácích, parádním skluzem se mu podařilo zastavit jeho zakončení. Definitivně rozhodnout mohl Holeš, který se napřáhl z velké dálky a obloučkem mířil pod břevno, i tentokrát ale Vondra dokázal zasáhnout a podtrhl svůj výtečný výkon. Závěr byl hektický, Kostelec samozřejmě začal riskovat a vysunul stopera Votavu na hrot, ale další branka už nepadla.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Získat v Kostelci pouze bod by pro nás byla ztráta. Od začátku jsme si šli za vítězstvím a měli herní i střeleckou převahu, bohužel nás stále sráží produktivita, po prvním poločase mělo být rozhodnuto. Dostáváme se do šancí, ale pohoříme v zakončení, dali jsme ve dvou zápasech dva góly, což je zatraceně málo na to, kolik jsme si toho vypracovali. Vítězství je jednoznačně zasloužené a snad nás nakopne do dalších bojů. Ze začátku máme těžký los a je třeba si pomoci body z domácího prostředí. Motivace proti Budišovu by měla být dostatečná nejen proto, že se nám proti němu nedaří, ale stále se musíme dívat především pod sebe a o body se rvát v každém zápase.



Sestavy


SK Kostelec
M. Vondra [-] - J. Hájek [-] (62. V. Paul [-] ) , V. Lukšů [-] (73. V. Pospíšil [-] ) , D. Doležal [-] , M. Sekan [-] , O. Kapusta [-] (62. M. Sova [-] ) , M. Smejkal [-] (82. N. Semykras [-] ) , J. Šmahel [-] , L. Odehnal [-] , M. Votava [-] , D. Hrubeš [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - V. Uchytil [-] , M. Boháč [-] , L. Sláma [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , J. Štěrba [-] (68. Z. Zlesák [-] ) , P. Hamák [-] , R. Kadlec [-] , D. Okurka [-] , O. Černý [-]

ŽK: 18. J. Hájek , 81. J. Šmahel , 83. D. Hrubeš - 84. L. Sláma , 88. M. Boháč .
Hráči zápasu: M. Vondra - J. Skála , O. Černý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BURIAN Vít - CHROMÝ Karel, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Musil
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bude velmi vyrovnaný, ale myslím si, že zkušenosti budou rozhodovat, takže Herálec těsně vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů