Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B rozhodl o své výhře v prvních osmi minutách


Branky


0

Budišov-Nárameč B chtěl napravit zaváhání svého týmu v minulém domácím zápase s Rouchovany. Jejich soupeř z Březníku chytil v posledních zápasech formu a z posledních třech zápasech vydoloval plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá smršť Budišova B

 Hosté přijeli do Budišova dobře naladěni ze skvělých výsledků, které dosáhli v posledních třech zápasech. Bohužel se museli obejít bez svého nejlepšího střelce Vojty Rybníčka, který hraje přípravný turnaj v Ostravě za český výběr neslyšících. Od úvodního hvizdu byli domácí jasně lepší. Již ve 3. minutě poslal Budišov do vedení Ondřej Doležal 1:0. Ani domácím fanouškům nevychladly hlasivky a už Budišov vedl ve 4. minutě 2:0. Jeho úspěšným střelcem byl Miroslav Mezlík. V 8. minutě dal další ránu Březníku David Věžník, který prostřelil Martina Fraňka potřetí. Ve snaze přidat další branky domácí nepolevovali a vytvořili si několik gólovek. Všechny však s velkou pomocí obrany vyřešil hostující gólman. S postupem času se tlak domácích vytrácel a první růžky začali vystrkovat i hosté. Ve 38. minutě se dostal na výlet Miloš Nabitý, střelou z velké dálky a s pomocí dvou tyčí překonal domácího brankáře Davida Kosteleckého 3:1. V nastaveném čase první půle byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil Jaroslav Krupička a stanovil tak těsné vedení v poločase pro domácí Budišov-Nárameč.

Ve druhém poločase se už pouze červenalo

 Druhá půle začala poměrně vyrovnaně. Březník postupem času zvyšoval své ofenzivní choutky a vyslal více hráčů do útoku. Mnoho výrazných šancí si však nevypracoval. Všechny šance se Budišovu podařilo ubránit. Zápas trochu ovlivnila situace, po které viděli dva hráči červenou kartu. V 77. minutě to byl domácí Jan Sedláček a za hosty Michal Flesar. Zápas se dohrával v trochu napjaté atmosféře, ale s vítězným koncem pro domácí Budišov. Získali tak důležité tři body na domácím hřišti a odčinili neúspěch z minulého zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: Po překvapivě rychlém vedení jsme dále soupeře přehrávali, ale bez úspěchu. Soupeř do poloviny utkání snížil na rozdíl jedné branky. Velmi disciplinovaným výkonem v druhé půli jsme získali tři body a napravili neúspěch z minulého týdne.

TJ Sokol Březník
Nováček Josef, trenér Březníku: Domácí byli ze začátku lepší. My jsme začali postupně hru vyrovnávat. Zápas však ovlivnil mizerný výkon rozhodčího. Polovina faulů byla do nebe volající. Byl to hotový kocourkov. Klidně se budu k výroku o rozhodčím zpovídat.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - P. Suchánek [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , D. Věžník [-] - M. Mezlík [-] , D. Pavlíček [-] (78. M. Šmíd [-] ) , J. Sedláček [-] , A. Rybníček [-] - L. Jura [-] , R. Mezlík [-]

TJ Sokol Březník
M. Franěk [-] - J. Chadim [-] , J. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] , M. Nabytý [-] - L. Rybníček [-] , M. Stříž [-] , J. Krupička [-] , T. Vyskočil [-] (46. R. Sobotka [-] ) - J. Musil [-] (82. V. Franěk [-] ) , M. Flesar [-]

ŽK: 45. M. Mezlík , 80. A. Rybníček - 35. J. Krupička . ČK: 77. J. Sedláček - 77. M. Flesar .
Hráči zápasu: M. Mezlík , R. Mezlík - M. Nabytý .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.