Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvodní derby nakonec skončilo remízou


Branky


3

K úvodu soutěže se na toto utkání dostavilo z pohledu hostů jen čtrnáct hráčů a domácí neměli podle vlastních slov přípravu k popukání, ale derby je derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dopadl lépe pro domácí

 Ze zimního spánku se jako první probudili hosté. hned ve 4. minutě, před domácím vápnem a ihned potom i v něm dobře zakombinoval Straňák s Josefíkem, ale z gólu se radoval vše bedlivě sledující Dubský, který měl odražený balon přesně na své silnější levačce a zblízka zamířil do opuštěné branky přesně - 0:1.

Prapor vlál i nadále lépe Nivnici, ale trest pro domácí nepřišel ani v 9.minutě, kdy se po nahrávce Stojaspala za obranu natahoval marně Dubský.

Dolněmčané ztratili ostych, získali balon v 16. minutě a rovnou ho poslali poprvé branku hostů. Mimo ni mířil Machalík, ale jeho střela z úhlu zapadla mimo zadní tyčku.

Ve 28. minutě to vypadalo na obyčejnou standardní situaci Krchňáčka, který se ale načel kde osamoceného domácího kapitána Bídu, jenž se opřel do míče a z dvaadvaceti metrů ho poslal poblíž spojnice tyče a břevna a vyrovnal tak stav utkání na 1:1.

Tímto hosté vypadli z a to se hned projevilo v 35.minutě. Přesně na rohu velkého vápna skosil Otrusiník Krchňáčka a kopal se další přímák.

Když si kopačák postavil na pravačku Stojaspal vše nasvědčovalo centru, ale to byl hrubý omyl. Domácí útočník zamířil z úhlu do protější šibenice, trefil ji náramně a zvýšil stav utkání na 2:1.

Druhý poločas

První mířili ve 49.minutě mezi tyčky domácí a byl to opět rozmlsaný Bída, ale zamířil pouze doprostřed.

 V 51.minutě byl v dobré pozici domácí Kadlček, který se ve vápně otočil i s míčem a jenom dobrý zákrok Hladiše hosty zachránil.

K dorovnání stavu utkání došlo v 79. minutě. Na levém křídle si párkrát vyměnil balon Straňák s Karlíkem a když si ho navedl na hranici vápna bylo s domácími zle. Přestože si míč Straňák našteloval na levačku tak se přes clonící hráče trefil přesně k tyčce.

 Tím nabralo utkání nový rozměr a Nivničané výrazně ožili, toužili vyhrát a nebylo k tomu daleko. Střelu Karlíka z 85. minuty z dálky můžeme považovat za přesnou, ale gólové parametry jí kvůli chybějící razanci scházely.

V 91. vletěl Straňák s míčem u nohy do vápna a domácí Kadlček ho poslal po kličce na zem. Rozhodči odpískla filmování a navrch přidal pro hostujícího fotbalistu druhou žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu



TJ Nivnice
Ohlasy - Nivnice - Milan Bršlica: Z našeho pohledu se jedná o křivdu (druhá žlutá karta) a když nic tak se díky kontaktu obou hráčů neměla žlutá udělovat. Je velmi pravděpodobné, že podáme protest a proti druhé žluté kartě se odvoláme. S výsledkem však neuděláme nic a na získaný nebo ztracený bod se také názory mohou různit. Jedni z naší družiny bod berou a druzí mysleli na tři. Jisté je jenom jedno.



Sestavy


TJ Dolní Němčí
R. Kadlček [-] - T. Hibler [-] (67. P. Škařupa [-] ) , T. Stojaspal [-] (77. D. Pěrka [-] ) , P. Krchňáček [-] , M. Krchňáček [-] , I. Bída [-] , Š. Machalík [-] (89. J. Hlaváček [-] ) , R. Krchňáček [-] , M. Mikulec [-] , L. Kadlček [-] , O. Cmol [-]

TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - J. Karlík [-] , K. Dubský [-] (86. Z. Kostelník [-] ) , O. Kolaja [-] (74. F. Ryšávka [-] ) , V. Velecký [-] , V. Soukeník [-] , S. Josefík [-] , R. Straňák [-] , P. Hladiš [-] , P. Stojaspal [-] , R. Otrusiník [-] (54. P. Valenta [-] )

ŽK: 43. T. Hibler , 58. O. Cmol , 81. I. Bída - V. Velecký , 34. S. Josefík , 53. R. Straňák . ČK: 91. R. Straňák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - AMBROZ Zdeněk, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích