Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři branky Ondřeje Ostrýže rozhodly


Branky


0

Nováček soutěže z Věchnova si poradil s Počítky, které čekají na své první podzimní body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov si vytvořil třígólový náskok

Za velmi chladného počasí se na našem hřišti odehrávalo důležité utkání mezi hráči Věchnova a soupeři z Počítek. Domácí si byli vědomi, že pouze vítězství je udrží ve hře o střed tabulky, kde by se letos rádi pohybovali. Zápas pro Věchnov začal dobře, po většinu času domácí drželi míč na svých kopačkách a soupeře do šancí moc nepouštěli. Dobře hrající Ondra Ostrýž, dělal soupeři velké potíže. Hráči z Počítek se však rozhodli, že se na věchnovského kanonýra zaměří, což předvedli dosti hrubými zákroky, které nemohly být z domácí strany přehlížené. Došlo i na strkanici, ve které se mohlo na obou stranách červenat, ale pan rozhodčí vše umravnil. Karty vytáhnul pouze žluté, ale jak se později ukázalo, zápas zvládl dobře a nic se mu nevymknulo z rukou. Do vedení šli domácí zásluhou Perta Soudka, který si všiml, že brankář Počítek Martinčič nestojí ve své svatyni a obloukem přes obránce otevřel skóre zápasu. Do poločasu se prosadil ještě Ondra Ostrýž, který vykoupal brankaře Počítek, který dosti nevybíravým zásahem chtěl zabránit vstřelení branky.

 

Věchnov navýšil vedení

Do druhého poločasu  vstoupili domácí na výbornou, dalšími třemi brankami dali Počítkám dost najevo, aby ani trochu nedoufali, že by snad mohli se zápasem ještě něco udělat. Krásnou střelou z dálky se prosadil navrátilec do sestavy Petr Kučera, kterého dlouho trápilo zranění, které jak se ukázalo, je snad pryč. Dva fláky jak by prohlásil sám kanonýr, přidal Ondra a „házenkáři“ z Počítek museli být rádi alespoň za čestný gól, který vstřelili v samém závěru, kdy domácí trenér Jedlička dosti šáhnul do sestavy a dal šanci klukům z lavičky.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova: Dosáhli jsme tří bodů s mužstvem, s kterým je to povinnost bodovat, pokud chceme hrát tuto soutěž dlouhodobě. Teď přijde další zápas v Křižanově, kde nemáme co ztratit, maximálně můžeme překvapit a uděláme proto snad vše.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: Zasloužená výhra domácích. Nepohlídali jsme si střelce Ostrýže, konec prvního a začátek druhého poločasu.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Vrbka [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] - P. Soudek [-] , P. Kučera [-] , V. Hulák [-] , T. Jelínek [-] (69. Z. Fryšonc [-] ) , R. Pivko [-] (80. A. Pokorný [-] ) - J. Smolík [-] (63. L. Novák [-] ) , O. Ostrýž [-] (86. T. Bukáček [-] ) -

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - R. Halámka [-] , D. Odehnal [-] (67. R. Němec [-] ) , T. Straka [-] , L. Sláma [-] - M. Benc [-] (59. Z. Pestr [-] ) , A. Kment [-] , O. Zajíček [-] (63. H. Svoboda [-] ) , A. Svoboda [-] - O. Toman [-] , P. Kříž [-]

ŽK: 22. O. Ostrýž , 34. J. Bílek - 22. D. Odehnal .
Hráči zápasu: P. Soudek , O. Ostrýž .
Místo: Věchnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - LANDSMAN David, BŘEZINA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.