2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl pro Bory v nastavení Tomáš Brodský střelou ze 60 metrů


Branky


0

Bory vyhrály i svůj čtvrtý zápas sezóny a v soutěži pokračují bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory poslal do vedení Jiří Dvořák

Ve šlágru kola nastoupily na svém trávníku dosud neporažené Bory a loňský druhý celek tabulky Hamry. Ty vstoupily do sezóny dvěma výhrami a jednou porážkou. Do utkání, které sledovalo 184 diváků, vstoupily lépe Bory a od začátku si vytvářely šance. Diváci si mohli poprvé zakřičet gól ve 23. minutě, kdy se šťastně odrazil míč k Jiřímu Dvořákovi a ten si již poradil s brankářem Pinkavou 1:0. Domácím vstřelená branka paradoxně ublížila a Hamry začaly svého soupeře přehrávat. Ke konci poločasu během pár minut mohli své dobré příležitosti proměnit postupně Sýs, Havlík a Zedníček, avšak ani jeden neuspěl. Přes veškrerou snahu kladivářů se již skóre do konce prvního poločasu nezměnilo.

 

 

Hektický závěr vyzněl pro Bory

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Hamry dobývaly branku domácích, ale všechny jejich pokusy končily na dobře organizované obraně domácích. Domácí Bory hrály pouze nakopáváné balóny na Špačka, ale vážnější šance si nevytvářely. Hamry si vypracovaly opět několik slibných šancí, ale do sítě míč nedopravily.  V 82. minutě přišla další důležitá událost v zápase. Balón, který směroval za obranu, úmyslně zahrál rukou domácí obránce Jan Netolický a musel se jít předčasně sprchovat. Svého přestupku si byl dobře vědom, proto spořádaně a bez protestu opustil hřiště. Tlak Hamrů ještě zesílil a v 90. minutě přišlo zasloužené vyrovnání.  Po závaru ve vápně Borů se nejlépe zorientoval Dominik Havlík, který zakončil pod břevno a zdálo se, že utkání skončí dělbou bodů. Rozhodčí Myška nastavoval dvě minuty nad rámec hrací doby. Zápas tak směroval k remíze, když na své polovině převzal míč Tomáš Brodský a poslal míč ze 60 metrů směrem na Pinkavovu bránu. Ten k překvapení všech skončil po velké hrubce Pinkavi za zády hamerského gólmana. Bory tedy šťastnou brankou z nastavení vyhrály  a  po čtyřech kolech neztratily v tabulce Okresního přeboru ani bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů: Po vyloučení a vyrovnávacím gólu z 90. minuty už to vypadalo na dělbu bodů. Zápas jsme ale vyhráli šťastně brankou v nastavení.

FC Hamry nad Sázavou
Pavel Novotný, kapitán Hamrů n.S: Bylo to těžké utkání, kde jsme neproměňovali šance a bohužel asi ne úplně spravedlivě prohráli.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Burian [-] , V. Chalupa [-] (60. J. Pol [-] ) , M. Vávra [-] (66. J. Karásek [-] ) , M. Ochrana [-] , P. Vaculík [-] , J. Dvořák [-] (46. A. Novotný [-] ) , M. Špaček [-] , J. Netolický [-] , T. Brodský [-] , J. Netolický [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - M. Landsman [-] (79. F. Chlubna [-] ) , J. Zábranský [-] , P. Neubauer [-] , F. Kotík [-] - P. Novotný [-] , I. Sojma [-] (85. M. Srnský [-] ) , J. Zeman [-] , V. Zedníček [-] , D. Havlík [-] - L. Sýs [-] (58. P. Danko [-] )

ŽK: 42. M. Pokorný , 89. P. Vaculík - 62. I. Sojma . ČK: 82. J. Netolický .
Hráči zápasu: M. Špaček , T. Brodský - J. Zeman , D. Havlík .
Místo: Bory. Počet diváků: 184. Rozhodčí: MYŠKA Roman - TOMANDLOVÁ Karolína, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.