1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ujčově se body dělily


Branky


0

Sněžné jelo do Ujčova s vědomím, že případná výhra je posune na první místo v tabulce. Po remíze 1:1 si Sněžné bude muset na případný posun do čela tabulky týden počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli branky na obou stranách

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří svou typickou kombinací domácí družinu přehrávali a výsledkem toho byla vedoucí branka po standartní situaci  v 15. minutě, kdy se hlavou prosadil nekrytý Michal Vašek. Domácí poté přepli do vyšších obrátek a Sněžné se pouze bránilo odkopy za tribuny. Zvýšená aktivita Ujčova přinesla ovoce v 43. minutě, kdy se balón po ose Jančík - kapitán Mitáš Pavel, dostal na pravé křídlo a domácí snajpr Kuba Sedler dovedl balón až na vápno a nekompromisně prostřelil brankáře hostí. Na poločasové občerstvení tak diváci odcházeli za nerozhoného stavu 1:1.

Rušný druhý poločas změnu výsledku nepřinesl

Druhý poločas začal opět urputnou snahou obou týmů a mnohdy se od soubojů doslova jiskřilo. Domácí byli přeci jen o něco aktivnější a jejich snaha vrcholila kolem 60. minuty, kdy také došlo k nejdiskutovanější situaci podvečera v Ujčově. Přemysl Ryba dostal nádherný pas od kapitána Mitáše a jeho střela skončila na tyči hostující branky. Následnou dorážku Jakuba Sedlera zhatil hostující brankář Dušan Štegner a to za cenu hrubého faulu. Rozhodčí Žilka přerušil hru, vyloučil hostujícího Buchtu za protesty a v údiv všech ukázal na odkop od branky. Domácí Sedler musel střídat, následky faulu ho budou ještě dlouho bolet. Toto fatální ovlivnění utkání domácí rozhodilo a zbytek zápasu se hrál oboustraně otevřeně a rozhodnout se mohlo na obou stranách. Zápas tak dospěl do finálové remízy a oba soupeři si rozdělili po bodu. Sněžnému tak ve vyrovnaném čelu tabulky patří čtvrtá příčka s jednobodovou ztrátou na první příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Utkání jsme zvládli velmi dobře a soupeři ze Sněžného jsme nedovolili hrát jejich nátlakovou hru. Utkání hrubě ovlivnil sudí Žilka a z jeho rozhodnutí trpěl fotbal jako takový. Bod nakonec bereme, řešili jsme před utkáním spoustu absencí.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: V bojovném utkání byla k vidění spravedlivá remíza, kdy si oba celky vypracovaly hodně příležitostí, avšak je nedokázaly proměnit. K výkonu rozhodčích se nikdy nevyjadřuji, protože to není popisem mé práce, ale pokud budou dál starší rozhodčí (jako pan Žilka dnes) vykonávat svoji práci podobným způsobem, zápasy se budou hodně špatně dohrávat. Nejslabší článek hry.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Mitáš [-] , O. Jančík [-] , P. Němec [-] , J. Mareš [-] - P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] (73. J. Hlaváček [-] ) , P. Rotkovský [-] , J. Sedler [-] (66. P. Mareš [-] ) - J. Večeřa [-] , P. Ryba [-]

TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , M. Střešňák [-] (46. J. Dufek [-] ) , L. Štourač [-] - M. Dvořák [-] , J. Beneš [-] , L. Pondělíček [-] , K. Štegner [-] - O. Forchtsam [-] , J. Buchta [-]

ŽK: 31. L. Štourač . ČK: 64. J. Buchta .
Hráči zápasu: J. Sedler - D. Štegner .
Místo: Ujčov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žilka Jan st. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.