Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně přehrála Boršice


0

Do Chropyně zavítal tým Boršic. Diváci, kteří přišli na zápas o pět minut později, přišli hned o dvě branky domácích. Během dvou minut se dvakrát trefil Jaromír Paciorek. Když pak Prešnajder zvyšoval na 3:0, vypadalo to s hosty bledě, ovšem záhy snížil Martin Dufek. Ve druhém poločase padlo po jedné brance na obou stranách a Chropyně tak získává ze zápasu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly Paciorka určily ráz zápasu

Domácím perfektně vyšel vstup do zápasu. Už ve třetí minutě pronikl do vápna Prešnajder, poslal míč pod sebe na nabíhajícího Paciorka, který po zpracování tefil míč do sítě – 1:0. O minutku později domácí zopakovali akci tentokrát z druhé strany. Prešnajder zatáhl míč po lajně a přihrávkou pod sebe našel Paciorka, který střelou z první navýšil vedení na 2:0. Ve 23. minutě domácí rychle rozehráli přímý volný kop, Prešnajder dostal míč za dezorientovanou obranu hostů a přesnou střelou k tyči skóroval. Brankář Remeš mohl jen naštvaně rozhazovat rukama - 3:0. Hrozivý stav pro Boršice trochu zmírnil Martin Dufek, který ve 32. minutě po vysokém centru využil zaváhání brankáře Rece a hlavou poslal míč do sítě – 3:1.

 

Domácí drama nedovolili

Druhý poločas se nesl ve znamení snahy hostů o vyrovnání, ale domácí tým dobře bránil. V 58. minutě zahrávaly Boršice rohový kop, domácí se však chopili míče a vyrazili do protiútoku. Prešnajder obešel jesličkami obránce a následně posunul míč na Paciorka. Ten mohl završit hattrick, ale jeho střela skončila na tyči, nicméně přesnou dorážku si se štěstím připsal Jakub Štěpánek – 4:1. Na konci zápasu ještě korigoval skóre Martin Dufek, který chytře tečoval hlavičkou míč a uzavřel tak účet zápasu na 4:2.     



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Domácí: Od prvních minut byli domácí lepší a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Již ve třetí minutě se prosadil Paciorek, kterému připravil příležitost Prešnajder. O chvíli později vyvezl míč z opět výborně hrající Prešnajder a našel před brankou Paciorka – 2:0. Domácí Orli byli při chuti a předváděli pěkné kombinační akce. Ve 23. minutě si oba výborně hrající útočníci Chropyně vyměnili role, Paciorek přihrál Prešnajderovi – 3:0. Chvíli nato se po nedorozumění brankáře prosadil hlavou hostující Dufek. Do druhé půle nastoupili hosté s třemi obránci a snažili se aktivní hrou korigovat výsledek. Orli ale předváděli aktivní hru se zajištěnou obranou. V 58. minutě po nádherné akci Prešnajdra trefil Paciorek jen tyč, ale Štěpánek dorazil míč do prázdné branky – 4:1. V závěru měl ještě šance střídající Berky, ale trefil opět tyč. V 83. minutě tečoval hlavou Dufek centr v pokutovém území, a upravil tak na konečných 4:2.




Sestavy


FK Chropyně
M. Rec [-] (46. R. Večeřa [-] ) - D. Šťastný [-] , O. Urubek [-] , M. Pospíšil [-] - J. Paciorek [-] (71. L. Berky [-] ) , P. Prešnajder [-] (75. A. Hamrla [-] ) , P. Železný [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , J. Urubek [-] , L. Lavrincsik [-] - D. Stratil [-] , M. Panáček [-] (82. R. Jurčík [-] )

SK Boršice
P. Remeš [-] - T. Večeřa [-] , M. Groulík [-] , P. Kaspřák [-] (65. A. Brzica [-] ) , T. Ohnutek [-] , T. Klvaňa [-] - M. Hromada [-] , O. Vlček [-] , P. Filipský [-] (72. P. Náplava [-] ) , V. Šustr [-] - M. Dufek [-]

ŽK: 90. L. Berky - 43. V. Šustr , 90. M. Groulík , 90. O. Vlček .
Hráči zápasu: P. Prešnajder , J. Paciorek - M. Dufek .
Místo: Chropyně. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.