Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice loupily v Bystřici


Branky


0

Bystřice pod Hostýnem doma přivítala tým Boršic. Oba týmy zažily v minulém kole rozdílné zápasy. Bystřice chtěla navázat na vítězství v Provodově, Boršice naopak odčinit domácí porážku od Napajedel. To se hostům povedlo na výbornou. V prvním poločase získaly na svou stranu výhodu dvoubrankového vedení, kterou ve druhém poločase ještě vylepšili a odváží si tak domů tři body za vítězství 1:5. Za hosty se hattrickem blýskl Martin Dufek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršice si vypracovávají náskok

Začátek utkání byl vyrovnaný. Pak se hosté prosadili poprvé. Ve 22. minutě po rychlém protiútoku přiletěl centr z pravé strany přímo na hlavu Martina Dufka, který z bezprostřední blízkosti neměl problém proměnit – 0:1. O 12 minut později odskočili hosté do dvoubrankového vedení. Petr Filipský dostal přihrávku za obranu a přesným pasem do vápna našel na zadní tyči naběhnutého Martina Dufka, který vsítil svou druhou branku – 0:2. Domácí se velice rychle vzpamatovali a snížili na rozdíl jedné branky. V 37. minutě dostal přihrávku za obranu Stanislav Zámorský, který poslal centr před bránu. Hostující brankář v souboji pouze vyboxoval míč před sebe přímo na hlavu Dušana Zapletala, který hlavičkou z první vstřelil branku – 1:2. Boršice se však nenechaly zviklat a ještě do přestávky si vzaly dvoubrankové vedení zpět. Propadnutý míč za obranu sklepl z prvního doteku Václav Šustr do sítě a tak oba týmy odcházely do šaten za stavu 1:3.

 

 

Dufek kompletuje hattrick

Druhý poločas začal ve znamení snahy domácích zvrátit průběh utkání. Tyto snahy ale vyšly na prázdno a naopak domácí inkasovali další branku. V 58. minutě dostal pas za obranu Dušan Zapletal, který byl ve vápně faulován a byla nařízena penalta. Tu proměnil Petr Kaspřák a bylo to 1:4. O jakékoliv, byť už jen teoretické, šance na zvrácení zápasu domácí přišli v 64. minutě, kdy Roman Pálka fauloval skluzem Michala Turečka a po druhé žluté kartě byl vyloučen. O osudu utkání tak už bylo rozhodnuto. Za hosty se ještě v poslední minutě zápasu prosadil střelou z hranice šestnáctky Martin Dufek, který tak v tomto utkání zaznamenal hattrick. Boršice si tak z Bystřice vezou tři body za vysoké vítězství 1:5.



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
Domácí: Nesehráli jsme dobré utkání. Své šance jsme neproměnili a soupeř střílel branky hlavně po našich chybách. Po vyloučení Pálka jsme v deseti už neměli šanci na zkorigování stavu.




Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - M. Tureček [-] , J. Habanec [-] , D. Klimek [-] - D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] , S. Zámorský [-] (48. Š. Dluhoš [-] ) , D. Šindelek [-] , D. Ondroušek [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-] (83. R. Hradil [-] )

SK Boršice
P. Remeš [-] - M. Groulík [-] , P. Kaspřák [-] (82. A. Brzica [-] ) , T. Ohnutek [-] (87. P. Náplava [-] ) , D. Kopčil [-] , T. Klvaňa [-] - M. Hromada [-] , O. Vlček [-] , P. Filipský [-] , V. Šustr [-] (46. J. Zach [-] ) - M. Dufek [-]

ŽK: 54. D. Zapletal - 70. M. Groulík . ČK: 64. D. Zapletal .
Hráči zápasu: M. Dufek .
Místo: Bystřice pH. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Ševčík Igor - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.