L. Berky 82.
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně získala první body


Branky


0

Chropyně se v nové sezóně poprvé představila před domácím publikem. Ve vyrovnaném utkání proti Bystřici se příliš šancí neurodilo a spíše se čekalo na první branku. Tu vstřelili deset minut před koncem domácí a už se zdálo, že si ze zápasu odnesou všechny tři body. Za hosty ale v poslední minutě vyrovnal David Šindelek. O vítězi tak musely rozhodnout penalty, které lépe zvládla Chropyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Bystřice v minulém kole porazila doma tým Rožnova, Chropyně po špatném výkonu prohrála na hřišti Napajedel. Domácí si byli vědomi toho, že pokud v Chropyni nechtějí mít sestupové starosti jako minulý rok, musí v dnešním zápase bodovat. Domácí tým vstoupil do utkání nervózně a dovolil hostům držet míč na svých kopačkách. Proto byli ze začátku hosté lepší, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Domácí se časem zvedli a vyrovnali hru. V jediné pořádné šanci domácích se ocitl domácí útočník Stratil, ale jeho snažení zhatil praporek pomezního. Na branky se muselo počkat do druhé půle.

 

 

Druhý poločas byl stejně vyrovnaný jako ten první. Domácí se snažili oživit svou hru střídáním nových hráčů, kteří šli na hřiště s jasným cílem vstřelit branku. Domácí borci se začali osmělovat. Střelu Pavla Prešnajdera ale zablokovala hostující obrana. Nejdůležitější okamžiky se odehrály v posledních deseti minutách. Po sérii autových vhazování dostali domácí balón do vápna soupeře, kde se k němu probojoval střídající Lukáš Berky, který z bezprostřední blízkosti vystřelil Chropyni vedení 1:0. Bystřice otevřela hru a hnala se za vyrovnáním, ale byli to domácí, kteří podnikli do obrany soupeře několik rychlých protiútoků. Žádný však brankou neskončil, což domácí mrzelo dvojnásob, protože Bystřice vyrovnala v poslední minutě řádné hrací doby. Po standartní situaci se hlavou prosadil David Šindelek, který poslal zápas do penalt – 1:1. V nich měli více štěstí domácí, kteří si tak připsali na své konto důležitý bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Marcel Vaňhara (vedoucí Chropyně): Začátek byl z naší strany špatný. Máme pár nových hráčů a bylo vidět, že kluci nejsou sehraní. Utkání to bylo vyrovnané, ale co si pamatuju tak proti Bystřici to bylo vždycky takové. Nám několik střídání dobře oživilo hru a nakonec jsme tu branku dali. Soupeř nás ale potrestal za nevyužité brejky. Na penalty jsme urvali moc důležitý bod, takže jsme nakonec spokojeni.




Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - M. Pospíšil [-] , V. Gajdošík [-] , J. Paciorek [-] , P. Vojtášek [-] (86. R. Jurčík [-] ) - J. Urubek [-] (46. D. Hrabal [-] ) , P. Železný [-] , L. Lavrincsik [-] , P. Prešnajder [-] (79. J. Štěpánek [-] ) - D. Stratil [-] , M. Panáček [-] (60. L. Berky [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - M. Tureček [-] , J. Habanec [-] (81. D. Krajcar [-] ) , D. Klimek [-] , Š. Dluhoš [-] - R. Pálka [-] , J. Šenovský [-] , D. Zapletal [-] , D. Šindelek [-] - D. Ondroušek [-] , R. Sadil [-]

ŽK: 37. J. Urubek , 56. L. Lavrincsik , 64. P. Vojtášek - 81. J. Habanec .
Hráči zápasu: L. Berky - D. Šindelek .
Místo: Chropyně.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.