2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Valmezu padla v Lidči


Branky


0

K nováčkovi z Horní Lidče zavítal lídr tabulky z Valašského Meziříčí. Domácí svého soupeře zaskočili aktivní hrou, a když na začátku druhého poločasu přidal Jakub Fojtík druhou branku, vypadalo to pro domácí velmi dobře. Valmez začal hrozit obraně domácích až za tohoto stavu, ale to domácí si utkání pohlídali a dovedli jej do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Surovec dává domácím vedení

U rezervních týmů se vždy říká, že na jejich výkonu záleží, kolik bude dostupných hráčů z áčka nebo kolik hráčů z rezervy bude naskakovat za první tým. Valašské Meziříčí přijelo do Lidče oslabeno o několik hráčů a pouze s jednou možností na střídání. Domácí na svého soupeře vlétli. Na širším hřišti domácím vyhovovala hra plná křížných pasů za hostující obranu, která na ně nedokázala reagovat. První branku vstřelili hosté v 16. minutě. Po levé straně utekl Vojtěch Kliš, který předložil míč před branku Janu Surovcovi, který se nemýlil – 1:0. Domácí po této brance bez problémů kontrolovali hru a hosty k ničemu nepouštěli.

 

Domácí odskakují na dvě branky

Hned v úvodu druhého poločasu přidali domácí druhou branku. Po chybě obrany se sám na brankáře řítil Jakub Fojtík, který křížnou střelou zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Až za tohoto stavu se hosté probrali, ale jejich útočná aktivita k žádnému velkému ohrožení branky nevedla a náznaky šancí dokázala domácí obrana likvidovat. Domácí si tak utkání až do konce pohlídali a jakkoliv byli hosté oslabeni, je vítězství nad lídrem tabulky pro Horní Lideč velmi cenné.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Lideč
František Trochta (Horní Lideč, hlavní pořadatel): Dnes to bylo z naší strany výborné utkání. Dokázali jsme využít šíři našeho hřiště a dělat hostující obraně potíže. Až do naší druhé branky si soupeř žádnou šanci nevypracoval a ani poté jsme je do šancí nepouštěli.




Sestavy


TJ Horní Lideč
M. Kubín [-] - P. Vaštík [-] , M. Petrušek [-] , A. Smolík [-] , J. Seidl [-] - V. Miklovič [-] , J. Fojtík [-] , J. Surovec [-] (88. T. Vaculčík [-] ) , V. Kliš [-] (56. M. Petrušek [-] ) - J. Trochta [-] (46. M. Abík [-] ) , M. Sporek [-]

TJ Valašské Meziříčí B
J. Příhoda [-] - R. Černý [-] , L. Gromus [-] , J. Hrabovský [-] - D. Štys [-] (58. P. Václavík [-] ) , M. Kundrát [-] , F. Novák [-] , T. Kundrát [-] , M. Zachrdla [-] , Š. Gilar [-] - J. Švajda [-]

ŽK: 44. P. Vaštík - 26. D. Štys .
Hráči zápasu: J. Fojtík , J. Surovec .
Místo: Horní Lideč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 24 59:31 56
2 TJ Valašské Meziříčí B 24 84:37 51
3 TJ Sokol Podlesí 24 59:34 47
4 TJ Vidče 23 60:36 42
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 24 40:34 40
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 23
2 Daniel Vavřík 20
3 Jozef Kušnier 18
4 Adam Juřík 17
5 Michal Maléř 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 57,1% 0
2 Ladislav Beran 59 49,6% 0
3 Venca Likeš 31 49,2% 0
4 Jiří Klik 30 53,6% 0
5 Radek Hruška 29 38,2% 0
Zobrazit celou tabulku