2:1
(1:0)
56. J. Blaha
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nivnice získala další tři body. Může se pyšnit sérií tří vítězství v řadě


Branky


25. P. Lukeš , 70. J. Smítal - 56. J. Blaha
0

Do Nivnice zavítal nepříjemný soupeř ze Starého Města. Pro tento tým bývá pravidlem, že se utkání rozhodují až v penaltovém rozstřelu. Nivnice ovšem nehodlala přijít ani o bod a svého soupeře porazila už během devadesáti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačili a ujali se vedení

V Nivnice se hrál v úvodu opatrný fotbal z obou stran, ale po čtvrthodině začal boj o každou část trávníku a ten trval až do konce. Ve 12.minutě to hlavou zkoušel hostující Šmatelka a o chvíli později úplně stejně domácí L.Ligas. Oba o fous nepochodili. Ve 21.minutě zahráli domácí P.Ligasem standardku a k zakončení se dostali hned dva domácí hráči. Nejprve L.Ligas a po něm Michalec, ale obě střely hostující obránci z brankové čáry odkopli. Ve 25.minutě už domácí uspěli. Poslední hráč hostí byl o balon obrán mladým hroťákem domácích Májkem, který předložil míč staršímu a zkušenějšímu spoluhráči z útoku Petru Lukešovi a ten poslal míč do odkryté branky 1:0. Až ve 29.minutě trefili prostor domácí branky i hosté, ale polostřelu-polocentr ze čtyřiceti metrů nelze jako nebezpečnou vůbec hodnotit. Ve 39.minutě už zvedali domácí ruce nad hlavu, protože viděli rozhoupanou síť hostující branky, ale kdo ji uvedl do pohybu už nikdy nezjistíme. Po spolupráci L.Ligase a Lukeše však beci odkopli míč do zámezí a radost byla u konce. Hned za dvě minuty trefil domácí dorostenec Stojaspal tyč a znovu zbylo jenom u povzdechu. Drama v závěru poločasu vrcholilo a ve 42.minutě zblízka přehodil domácí Michalec branku i brankáře hostí Trubačíka. V poslední minutě první poloviny pálil hostující Šmatelka, ale brankář domácích Hladiš byl připraven. 

Hosté vyrovnali, ale domácí nakonec byli úspěšnější

Druhý poločas začal také z ostra a ve 48.minutě střílel L.Ligas a brankář Trubačík byl opět na místě. 57.minuta přinesla vyrovnání výsledku. Střela hostujícího Bělašky z dálky byla tečována k nohám Josefa Blahy a ten trefil odkrytou část branky 1:1. Domácí okamžitě zařadili o stupeň vyšší rychlost a hnali se za výhrou. Nejprve to hlavou zkoušel P.Ligas, ale úspěch přišel až v minutě sedmdesáté. Křídelní únik Lukeše zakončil z malého vápna střídající Josef Smítal 2:1. V 73.minutě chtěl vyrovnat už jednou úspěšný Blaha v dresu hostí, ale trefil pouze břevno. Zajímavých situací neubývalo a v minutě 79.měl na noze zvýšení stavu domácí Lukeš. Zvolil ale střelu z šestnáctky a Trubačík ho vychytal. O chvilku později domácím zatrnulo naposled. Lehce tečovanou technickou střelu aktivního Šmatelky už mnozí viděli v síti, ale ta prolétla mezi diváky. Závěrečný hvizd přivítali proto domácí diváci a hráči s povděkem a do tabulky si připsali domácí Nivničané třetí výhru v řadě. Hosté ze Starého Města předvedli v Nivnici velmi sympatický a kvalitní výkon, ale k bodu nevedl.



Ohlasy k zápasu


TJ Nivnice
Miroslav Ondrůšek - trenér Nivnice: Dnešní hodnocení bude stručné. Kdybychom v prvním poločase proměnili některou ze šanci a ujali se vedení o dvě branky, tak jsme nemuseli trnout až do konce. Tak jsme o výhru museli hodně zabojovat a musíme ji hodnotit jako vydřenou. O to ovšem může být cennější.




Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - P. Pražan [-] , Z. Kostelník [-] (81. T. Kašpárek [-] ) , J. Michalec [-] , M. Máčalík [-] , P. Ligas [-] - L. Ligas [-] , V. Velecký [-] , P. Stojaspal [-] (67. J. Smítal [-] ) - P. Lukeš [-] (89. M. Holboj [-] ) , F. Májek [-]

JISKRA Staré Město
L. Trubačík [-] - M. Bělaška [-] , D. Melichárek [-] , P. Vlček [-] , O. Svoboda [-] (78. R. Hastík [-] ) , O. Hastík [-] , P. Šmatelka [-] , R. Juráň [-] , M. Grebeň [-] , L. Grebeň [-] (46. J. Blaha [-] ) , J. Žajdlík [-]

ŽK: 56. Z. Kostelník , 88. L. Ligas - 23. O. Svoboda , 42. P. Šmatelka .
Hráči zápasu: P. Lukeš .
Místo: Nivnice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - TOMANEC Václav (N), STUCHLÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 22 75:34 45
2 TJ Buchlovice 22 42:27 42
3 FK Uherský Ostroh 22 53:46 42
4 TJ Topolná 22 34:23 40
5 1. FC Polešovice 22 41:32 38
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 20
2 David Červenka 20
3 Martin Zálešák 20
4 Martin Bartek 19
5 Jakub Kowalík 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 83 56,8% 0
2 David Večeřa 64 53,8% 0
3 Ladislav Beran 51 52,0% 0
4 Petr Štangl 49 55,1% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku