3:1
(1:1)
44. D. Šebesta (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá vydřela výhru nad Kozmicemi


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice vstoupily do zápasu nebojácně a svou hrou domácího favorita poněkud zaskočily. Prakticky do úvodní branky starobělský tým nevěděl, co na soupeře hrát, protože hosté aktivně napadali a dokonce chvílemi i diktovali tempo utkání. Jenže poté přišla hrubá chyba v jejich rozehrávce, kterou vystihl Doležal a po krásné individuální akci připravil gól Vidiševskému, který se z vyložených tutovek často nemýlí – 1:0. Hosty branka poněkud zaskočila, protože po inkasované brance už nebyli tak přímočaří směrem dopředu jako doposud. Přesto bojovat nepřestali a trpělivě čekali na svou šanci. A ta přišla ještě před přestávkou a odchodem do šaten. Domácí hráči nechali poměrně dost prostoru ke střele Mlýnkovi, ten se zpoza šestnáctky rozhodl vystřelit a s pomocí teče domácího beka Šebesty usměrnil míč do sítě. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1. Trenér hostů mohl být s dosavadním výkonem spokojen, kaňkou bylo pouze zranění klíčového útočníka Felgenträgera, který musel ze zápasu odstoupit.

 

Také po přestávce se Kozmice pokusily domácí tým zaskočit aktivní hrou. Po centru Hartmanna nebyl střídající Janík daleko od úspěchu, jenže hlavičkoval pouze nad břevno. Domácí trenér Lišaník nabádal o pauze své hráče k většímu napadání a tlačení se do koncovky a ti ho vyslyšeli. Ve druhé půli to byla jiná Stará Bělá než v prvním poločase. Ostravané konečně zabrali a převzali iniciativu. Netrvalo dlouho a tlak vyústil opět ve vedení. Šebesta založil ve středu hřiště pohlednou akci, kolmicí přenesl míč na Kožíka, ten přesným centrem vybídl ke skórování Doležala, který nadvakrát usměrnil míč za záda brankáře Černého – 2:1. I nadále se hrál pěkný líbivý fotbal, který se musel divákům líbit. Na straně hostů mohl srovnat po standardce Janík, ale ani ze své druhé šance v zápase nedokázal branku vytěžit. Domácí mohli navýšit vedení po šanci Vidiševského, ale definitivní pojistku jim přinesla až další pohledná akce muže zápasu - útočníka Doležala. Ten se prosadil v souboji se stoperem, obelstil jej a přesnou ránou k tyči uzavřel skóre na konečných 3:1. Domácí ostravský klub tak opět bodoval a natáhl svou šňůru neporazitelnosti již na sedm zápasů.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Byl to těžký zápas. Sice jsme v první půli měli více míč pod kontrolou, ale soupeř nás do ničeho nepustil a byl možná i více nebezpečnější. Naštěstí po přestávce jsme zase ukázali svůj charakter a projevil se náš chtíč zápas vyhrát. Dnes to jsou sice vydřené body, ale myslím, že za výkon v druhé půli i zasloužené."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Po minulém zápase s Kravařemi jsme chtěli bodovat i proti Staré Bělé, ale nakonec odjíždíme z Ostravy bez bodu. Za výsledek jsem trochu zklamaný, ale s předvedenou hrou nikoliv. Myslím, že se za dnešní výkon nemusíme vůbec stydět, herně jsme vůbec nepropadli. I v šatně s kluky jsme si řekli, že to nebylo špatné. Musíme se od toho odrazit a v dalších zápasech poctivě bojovat o každý další bod."



Sestavy


FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - J. Jurásek [-] , D. Šebesta [-] , P. Doležal [-] , J. Dziža [-] (81. O. Malík [-] ) , K. Surovec [-] , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] (70. N. Sýkora [-] ) , J. Vidiševský [-] (88. T. Miškařík [-] ) , A. Lyčka [-] (81. T. Brezovský [-] ) , O. Pytlík [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - A. Felgenträger [-] (44. J. Janík [-] ) , A. Herák [-] (40. J. Holeček [-] ) , M. Vošvrda [-] , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] (85. M. Volný [-] ) , O. Urbančik [-] , L. Lesniak [-] , Š. Kania [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠVEC Marek - PETROŠ Radim, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: výhra domácích

Kozmice v minulém kole překvapily a zaskočily lídra soutěže z Kravař. Nyní je čeká další těžký oříšek, a sice ostravský klub ze Staré Bělé. I když se nováček z Kozmic dokáže na silné celky dobře připravit, na Starou Bělou to tentokrát stačit nebude. Domácí kanonýr Jakub Vidiševský se opět zapíše do střelecké listiny a pomůže svému týmu k vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů