0:6
(0:3)
26. J. Škola (vl.)
33. I. Preči
43. I. Preči
49. P. Tobiáš
72. D. Papaj
83. D. Baran (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice drama nepřipustily


Branky


26. J. Škola (vl.) , 33. I. Preči , 43. I. Preči , 49. P. Tobiáš , 72. D. Papaj , 83. D. Baran (vl.)
14

Fotbalisté Bašky přivítali na svém trávníku v rámci úvodního jarního kola lídra CANIS 1.B třídy sk.C Raškovice, vedené trenérem Skotnicou. V podzimním duelu raškovičtí, museli horko-těžko otáčet nepříznivé skóre 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku obstaral vlastní gól

Kádr Bašky doznal během zimy několika změn. Tou nejzásadnější je asi příchod velezkušeného J.Školy do středu hřiště, který zde zamířil z Hnojníku. Dále jej následoval také J.Pavlik z Vojkovic. Jiří Škola se v úvodním duelu dokonce chopil kapitánské pásky a jako lídr vedl svůj celek do úvodní jarní bitvy. Co se odchodů týče, tak za zmínku stojí konec vedoucího mužstva Tomáše Kautského, který v klubu u týmu mužů ukončil činnost, což učinil i jeho syn Adam, který odešel za potenciální lákavou výzvou v podobě Krajského přeboru v SK Brušperk. 

Trenér hostů naopak žádné příchody do kádru v zimní přípravě neevidoval. Pro duel nebyli k dispozici Bednárek, Feike, Liška, Adámek a Juřica, kteří z různých důvodů absentovali. S kým naopak mohl počítat byl kanonýr Preči, či tvůrce hry Kožar. 

 

Na březnový termín, se v Bašce hrálo na dobrém trávníku a za pěkného počasí předváděli zejména hosté líbivý kombinační fotbal. 

Už ve 4 minutě měl šanci Tobiáš po chybě obrany, ale zatím se zastřeloval. V minutě 24 sám před gólmanem volí tvrdou střelu Vojkovský, ale domácí gólman vyráží na roh. Přišla minuta 26 a prosazují se raškovičtí z rohu Žáčka, kde hlavičkoval Kožar s malou tečí domácího Školy se míč dostává do brány - 0:1. Ve 29. minutě přichází 100% šance, kdy Preči z přímého kopu střílí do brankáře, ten vyráží a z cca 7m osamocený Papaj nad. 31 minuta a na zadní tyči selhává osamocený Kacíř z voleje. V 33. minutě to je 0:2, a to když podcenil domácí stoper nákop našeho brankáře Pešáka a pro Tobiáše už nebyl problém naservírovat míč Prečimu, který prostřelil domácího gólmana. Ve 38. minutě přišla zbytečná ztráta Vojkovského uvnitř našeho vápna a štestí pro nás, že domácí Dobiáš špatně trefuje míč. Ve 44. minutě Vojkovský napravuje svoje zaváhání a uniká domácí obraně, kde udělá příliš dlouhý blafák a musí nahrávat pod sebe našemu střelci Prečimu a pro něho už nebyl problém zvýšit na poločasových 0:3.

Domácí opět třikrát inkasovali

Druhý poločas začal, tak jak skončil ten první a to gólem v domácí síti. Kožar skvělě uvolnil Tobiáše a ten samostatným únikem křižnou střelou navyšuje na 0:4. V 56. minutě Vojkovský v 16tce uvolnil Prečiho a ten úplně sám nastřeluje gólmana. V 59.. minutě domácí Dobiáš zahazuje jedinou šanci domácích, kdy hlavičkuje po rohu do našeho připraveného brankáře Pešáka. Běžela 67 minuta a role si vyměňují Preči s Vojkovským, tentokrát Vojkovský úplně sám nastřeluje opět jen gólmana. O pár vteřin později Preči si opět vylamuje zuby na domácím gólmanovi po nahrávce Tobiáše. 72. minuta a po faulu na Tobiáše zahrává penaltu na hattrick Preči, ale není mu přáno a trefuje pouze břevno, ale z další vyhrané hlavičky Koloničného se prosazuje náš stoper Papaj 0:5. V 80. minutě hlavičkuje po centru střídajícího Rumla Preči, ten hlavičkuje, ale konečky prstů gólman domácích vyráží. Poslední akce zápasu znamenala gól na konečných 0:6, a to když utekl obraně štírek Ruml a domácí obránce si nešťastně sráží míč do vlastní sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Baška
Martin Boháč: Hosté nám předvedli kvalitu, na kterou jsme nebyli schopni nijak reagovat a naprosto zaslouženě vyhráli naštěstí “jen” šestigólovým rozdílem.

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Utkání se hrálo na jednu bránu a pro domácí bylo 0:6 ještě milosrdným výsledkem. Jsem spokojený s předvedenou hrou, přístupem hráčů, ale už né tak s proměňováním šancí. Na utkání jsme nemohli použít z různých důvodů Bednárka, Feikeho, Lišku, Adámka a Juřicu, takže doufáme, že v dalším utkání kde přivítáme hosty z Mostů u Jablunkova budeme ve větším počtu. Děkujeme také za skvělou podporu našim fanouškům.



Sestavy


TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - M. Dobiáš [-] (64. P. Třeštík [-] ) , M. Lys [-] , R. Kocúr [-] , L. Sloboda [-] (64. P. Malchárek [-] ) - J. Škola [-] , L. Vavřík [-] , M. Křenek [-] , T. Horňák [-] (73. J. Pavlik [-] ) , P. Novák [-] (73. T. Klimunda [-] ) - D. Baran [-] (46. D. Baran [-] ) -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - J. Birčák [-] (84. D. Parma [-] ) , T. Žáček [-] , A. Vojkovský [-] , R. Koloničný [-] - D. Papaj [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , P. Tobiáš [-] (79. T. Ruml [-] ) , I. Preči [-] - O. Janošec [-] -

ŽK: 31. P. Novák , 76. M. Lys .
Místo: Baška. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chýlek Martin  - STANKOV Patrik, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nováček soutěže přivítá na své půdě první tým tabulky, který určitě nedovolí žádné překvapení a bude si chtít upevnit své postavení v tabulce na prvním místě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích