3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá proti Sedlištím prodloužila šňůru bez inkasované branky a zvítězila


Branky


11

Ve výkonostním fotbale troufnu si říci věc nevídaná, tak často. SK Horní Suchá si poradila v páteční předehrávce s celkem Sedliští pohodlně 3:0, a co víc, už jedenáct utkání v řadě za sebou nemusela pro míč do vlastní sítě. Tedy doba, kdy brankářské duo Lincer - Herdzina neinkasovalo nyní stojí na čase 990.minut! Na precizní defenzivě domácích si tentokrát vylámal zuby i nejlepší střelec soutěže Kovács.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubjátovu centru pomohl brankář Majer

Na Velký pátek se hornosušští muži doma střetli s jedenáctým celkem soutěže FK Sedliště, proti kterým chtěli potvrdit svou gradující jarní formu. To se jim povedlo náramně, když svého soupeře dokázali po dobrém výkonu porazit o 3 branky a navíc znovu neinkasovat. Před utkáním jara s Raškovicemi tedy fanouškům vyslali ideální pozvánku na toto utkání.

Zpět, ale k pátečnímu utkání. První velkou šanci měl hned ve 3. minutě Nový, který po rychlém průniku Stuchlíka přestřelil z hranice malého pokutové území branku hostů. Gólu se přítomní fanoušci dočkali v 15. minutě, když si centrovaný míč Kubjáta srazil do vlastní sítě brankář Majer – 1:0. Sušané se ale do dalších větších šancí v prvním poločase dostávali díky kompaktní obraně hostů jen těžko. Hosté spoléhali na brejky a jeden takový mohl ve 33. minutě využít Kovács, který ale z úhlu napálil jen vzdálenější tyč Herdzinovy branky. Těsně před koncem poločasu byl sražen ve vápně Rychtařík, ale píšťalka sudího Pasterčáka zůstala hluchá. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího rozdílu.

Suchá přidala další dvě branky

Do druhé půle nastoupili domácí hráči s patrným cílem co nejdříve rozhodnout utkání ve svůj prospěch. A úspěšně. Do obrany hostů se dokázali dostávat o poznání více a hned v 52. minutě předvedli krásnou kombinaci po ose Urbaník – Janovský – Stuchlík – Nový, kdy poslední jmenovaný přízemní střelou prostřelil hostujícího brankáře – 2:0. O tři minuty později se skóre opět měnilo, a to když Kubját nadvakrát centroval do vápna, kde si míč našel Lukáš, který zvýšil na 3:0.

 

V 64. minutě skončil centrovaný míč z přímého kopu Wojtyny až v brance, ale pro údajný offside nebyla branka uznána. Obrovskou šancí pohrdl Stuchlík, když po výborné kolmici od Rychtaříka postupoval 30 metrů sám na brankáře Majera, ale těsně minul pravou tyč. Ani další šance ve druhém poločase domácí hráči nedokázali využít, a tak utkání skončilo zaslouženou výhrou o tři branky.



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: Utkání dvou odlišných poločasů z naší strany. V 1. půli jsme se sice snažili, ale míč nás moc neposlouchal a soupeř mohl jít asi v 9. minutě dokonce do vedení. Do druhé půle už vlétl jiný tým, starali jsme se o kombinaci, s míčem jsme byli rychlejší a přidali jsme i góly. Docela dost jsme jich ještě nedali.

FK Sedliště
Miroslav Onufer - trenér: Postavení obou týmů v tabulce určilo naší jasnou taktiku do utkání. Ta se nám dařila do druhé branky domácích. Chyběla nám větší kvalita na míči a za stavu 0:0 trochu i štěstí.



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Herdzina [-] - F. Přichystal [-] (60. F. Kux [-] ) , A. Stuchlík [-] , J. Janovský [-] (85. V. Michailidis [-] ) , T. Wojtyna [-] (74. F. Kulich [-] ) - M. Urbaník [-] , R. Kubját [-] , J. Lukáš [-] (74. B. Kotula [-] ) , J. Pietrasz [-] , J. Rychtařík [-] - T. Nový [-] (60. D. Pastušek [-] ) -

FK Sedliště
D. Majer [-] - T. Kusak [-] , R. Krpel [-] , M. Ondračka [-] (60. D. Kaloč [-] ) , K. Jiříček [-] - Z. Piekarczyk [-] (76. R. Krištof [-] ) , K. Šebesta [-] (81. M. Krejčok [-] ) , R. Vlček [-] (81. S. Gwozdz [-] ) , J. Kovács [-] , T. Sekanina [-] - T. Majer [-] -

ŽK: 38. D. Majer .
Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pasterčák Jozef - CHMIEL Marek, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích