Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior doma rozstřílel Husinec šesti góly


Branky


30

V neděli čekal B tým Junioru další domácí zápas, ke kterému přijel Husinec. Hráči Slavoje chtěli navázat na vítězství nad Volyní. Nečekalo je ale nic jednoduchého, protože domácí Strakonice měly po dvou porážkách jasný úkol a to vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl hodně nervózní, při lehčí převaze Junioru. Hráči Strakonic ale nedokázali v prvním poločase překonat hostujícího brankáře Vondráška. Poločas tak skončil í trochu se štěstím pro hosty bez branek.

Druhý poločas ale přinesl hned od začátku fotbalový uragán! Ten začal už ve 46. minutě, když se prosadila letní posila domácích Bílý a ten poslal tak Junior do vedení. V 50. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, když přidal další branku Máška. Na tuto branku ale hosté dokázali rychle odpovědět zásluhou Štangreta v 54. minutě. Toto skóre ale též nevydrželo moc dlouho. V 59. minutě si domácí vrátili dvoubrankový náskok zásluhou kapitána Šefčíka. Infarktový zápas pokračoval ale dál druhou brankou hostů, kterou v 61. minutě přidal Wágner.69. minutě přišla další branka, kterou si domácí znovu vrátili vedení o dvě branky. Podruhé se totiž prosadil David Šefčík. Hosté chtěli znovu snížit, ale místo toho přišla další branka Junioru, když se v 77. minutě prosadil Pomej. Poslední zápis do tabulky střelců přidal v zápase domácí Novák, který tak stanovil konečný výsledek zápasu. Junior doma porazil Husinec vysoko 6-2!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér Junior "B": Za chladného počasí jsme přivítali soupeře z Husince. První poločas jsme si dokázali opět vytvořit šance ale naše zakončení bylo žalostné. Husinec hrozil dlouhými nakopávanými balóny se kterými naše obrana neměla velké problémy až na dva, kdy nás zachraňoval brankář Moudrý. Do druhého poločasu jsme nastoupili hodně aktivně a po pěti minutách to bylo 2:0. Soupeř snížil po rohové kopu. I nadále byla hra v naší režii a po pěkné akci padl další gól- 3:1. Na to ještě hosté zareagovali tečovanou střelou- 3:2 to bylo ze strany Husince vše. Stále jsme chtěli aktivně hrát, to se nám vyplatilo a po kombinacích jsme skóre navýšili až na konečných 6:2. Pochválit bych chtěl celý tým, byl to dobře odpracovaný zápas. Nejlepší hráč Junioru - Bílý.




Sestavy


FK Junior Strakonice B
P. Moudrý [-] - T. Bílý [-] , M. Boukalík [-] , D. Míčka [-] , J. Smola [-] , V. Hozman [-] , J. Máška [-] (66. R. Novák [-] ) , D. Šefčík [-] (70. V. Peroutka [-] ) , J. Baloušek [-] (72. L. Pomej [-] ) , D. Doležal [-] (79. D. Šperl [-] ) , O. Kafka [-]

TJ Slavoj Husinec
J. Vondrášek [-] (50. M. Váša [-] ) - L. Novotný [-] , V. Trobl [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Wágner [-] , V. Cais [-] , V. Matsola [-] , S. Toušek [-] (46. M. Předota [-] ) , M. Zelený [-] , J. Schwarz [-] (78. R. Dordyay [-] ) , O. Váša [-] (46. I. Štangret [-] )

ŽK: 37. M. Wágner , 55. M. Toman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPP Karel - RYNDA Jaroslav, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí nedají hráčům od Blanice šanci a body zůstanou na Otavě.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se podaří proměnit šance a konečně zažijeme klidný vítězný zápas. Samozřejmě nechci snižovat kvalitu soupeře. 3:0

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Junior se s Husincem rozejde smírně

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích