P. Riedl 80. (vl.)
J. Lenk 83.
2:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč jasně vyhrála v Mýtě


Branky


80. P. Riedl (vl.) , 83. J. Lenk - 5. M. Polák (p.) , 12. M. Polák , 33. M. Hakr , 41. M. Polák , 61. O. Kastelic , 88. O. Vaňourek
17

Mýto doma hostilo Zruč a domácí fanoušci neměli v prvním poločase mnoho důvodů k radosti. Hosté byli velmi produktivní a všechny nebezpečné šance proměnili, soupeři dokázali za 45 minut nasázet 4 góly. Domácí se po přestávce zlepšili, avšak Zruč nadále využívala šance. Mýto nakonec prohrálo 2-6 a doma na body nedosáhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi produktivní hosté

Už v 5. minutě prvního poločasu byl ve vápně faulován hostující Mašek a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Exekuce pokutového kopu se ujal Polák a vstřelil první gól zápasu. Ve 12. minutě si Polák vzal na starost rozehrávku přímého kopu a přesnou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci. Domácí si poté vypracovali několik vyložených šanci, ale ke snížení to nevedlo. Naopak produktivní hosté přidali ve 33. minutě třetí gól, když se po krásné přihrávce Mošny prosadil Hakr. Mýto se neustále snažilo něco vymyslet a bylo více na míči, nicméně hostům vycházeli protiútoky na výbornou. Ve 41. minutě vsítil po standardní situaci čtvrtý gól Zruče Polák a zkompletoval hattrick.

Domácí zlepšili svůj výkon, ale zápas nezdramatizovali

Úvod druhého poločasu vyšel lépe opět hostům. Po pěkné kombinaci ve středu hřiště v 61. minutě přidal pátou branku Zruče Kastelic. Po páté brance převzali iniciativu domácí, soupeře přehrávali a vytvořili si několik tutovek, bohužel pro ně příležitosti neproměnili. Několikrát se při tlaku domácích vyznamenal hostující brankář Fořt a svůj tým podržel. Gólový půst Mýta ukončil v 80. minutě Lenk, jehož tečovaná střela zapadla do branky soupeře. O tři minuty se Lenk trefil podruhé, když přesnou střelou před vápnem překonal hostujícího gólmana. Domácí mohli přidat další branky, ale hosté jejich šance přežili. Naopak v 88. minutě vybojoval míč Vaňourek a přidal šestou branku Zruče. 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Zápas jsme začali špatně, hned v 5. minutě jsme spáchali zbytečný faul a byla z toho penalta. Musím říct, že soupeř byl v prvním poločase hodně efektivní a prakticky každou šanci proměnil. My jsme hosty bohužel nenapodobili, a i když jsme v první půlce měli rovněž 2-3 tutovky, tak jsme gól nevstřelili. V druhém poločase jsme se zlepšili, soupeře jsme přehrávali a podařilo se nám dát dva góly, ale opět po úplně zbytečných chybách jsme dvakrát inkasovali. I když jsme v zápase měli často herní převahu, tak soupeř byl ten, kdo dával góly. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a v dalším kole zabojovat v Mladoticích, kde nás ovšem nečeká nic lehkého.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Na těžkém terénu jsme začali velmi dobře a po 12. minutách jsme vedli 2:0.To nám vyhovovalo, protože jsme nechali soupeře hrát a my mohli hrozit z brejků. Velmi kvalitně nám zahrál střed zálohy, kde jsme soupeře naprosto přehráli a to si myslím, že bylo rozhodující. Celý tým hrál zodpovědně a velmi dobře bránil. Co jsme neubránili, zachytil brankář Fořt. Do poločasu jsme přidali ještě 2 branky a měli jsme tak klidné vedení 4:0. V druhém poločase jsme až na 10 minutový výpadek pokračovali ve výborném výkonu a získali velmi důležité 3 body. Chci všechny pochválit za bojovný zodpovědný výkon, který přinesl vítězství z venku. Vítězství musíme potvrdit v příštím kole s těžkým soupeřem z Plas.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Světlík [-] , V. Procházka [-] , P. Ulrich [-] (68. D. Mátl [-] ) , T. Vonášek [-] - Š. Končal [-] (46. L. Laštovka [-] ) , J. Lenk [-] , M. Ineman [-] , K. Dongres [-] (46. M. Lenk [-] ) , J. Mašek [-] (71. J. Pelnas [-] ) - J. Šmíd [-] (71. D. Kocna [-] )

TJ Zruč B
J. Fořt [-] - P. Riedl [-] , M. Polák [-] (46. M. Klail [-] ) , M. Hájek [-] (46. D. Vinárek [-] ) - J. Motyčák [-] - V. Mašek [-] , T. Roubal [-] (46. O. Kastelic [-] ) , M. Hakr [-] , D. Mošna [-] (61. M. Mošna [-] ) , O. Mašek [-] (68. O. Vaňourek [-] ) , P. Mancl [-]

ŽK: 57. J. Mašek , 88. Š. Končal .
Hráči zápasu: M. Polák , P. Riedl , O. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRIPNER Karel - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: remíza

Bude záležet, kolik hráčů domácích posílí A-tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích