3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Černolicích, které zvítězily na domácí půdě zvítězily!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Černolice a Sokol Nespeky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná a jediný gól vstřelili domácí

Na programu sobotního dopoledne bylo utkání 8. kola 1. A třídy skupiny A, mezi týmy SK Černolice a Sokol Nespeky. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Marek Radina, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jindřich Svoboda a Petr Benák. K utkání přihlíželo 112 diváků, takže průměrná návštěva na tuto soutěž. Rozhodčí Marek Radima musel rozdat hned 5 žlutých karet, což není nejlepší vizitka disciplinovanosti obou týmů.

 

Dlouhou dobu se v první půli hrálo vyrovnaně mezi desítkami a ani jednomu týmu se nepodařilo strhnout vedení na svou stranu. První gól utkání byl k vidění ž téměř ke konci prvního poločasu. Ve 38. minutě se za záda gólmana Michala Šilhavého trefil domácí Viktor Šmucler a stav byl 1:0 pro Černolice. Byla to jediná branka, která v první půli padla a tak se šlo o poločasu do šaten za těstného vedení domácího týmu, který mohl být mírně spokojený s dosavadním výsledkem, který hovořil přiznivěji právě pro domácí.

V druhé půli se prosadily oba týmy, avšak vítězně nakonec z utkání vzešel domácí tým

Domácím se podařilo hned v úvodu druhé půle vstřelit gól a jistě tak překazily všechny plány hostů a trenér Nespek měl hned o pár vrásek navíc. Ve 49. minutě se totiž prosadil Aleš Macela a bylo to tak 2:0. Hosté na tuto branku odpověděli v 57. minutě, kdy se trefil Petr Kupša a snížil tak na 2:1. Veškeré naděje hostů ukončil Viktor Šmucler, který se v zápase po druhé trefil v 68. minutě a stav utkání byl 3:1 pro domácí a bylo tak téměř rozhodnuto o tom, kdo z utkání vzejde jako vítěz. Do konce utkání se již stav neměnil a rozhodčí po nastavených dvou minutách, v 92. minutě ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu


Černolice
Staroba - Trenér SK Černolice: Samozřejmě jsme rádi za tři body, protože jsme měli obrovské problémy se sestavou. Chybělo nám asi pět hráčů. Kluci to odbojovali, nasazení bylo na 130% a to byl základ k tomu, abychom zápas v klidu zvládli. Chtěl bych vyzdvihnout krásný gól Aleše Macely a samozřejmě dva góly Šmuclera. Vítězství bylo zasloužené.




Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - J. Homola [-] - A. Macela [-] , T. Franěk [-] - V. Šmucler [-] (76. P. Rada [-] ) - A. Kruf [-] (65. M. Šilhavý [-] ) , A. Kaleta [-] , P. Podlešák [-] , F. Onderka [-] , F. Poláček [-] , J. Kocmánek [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , J. Myslivec [-] , P. Štáf [-] , M. Burian [-] - P. Kupša [-] , L. Rublič [-] (81. M. Párys [-] ) , L. Maršoun [-] , V. Sysel [-] (82. R. Vojkůvka [-] ) - P. Šorfa [-] , A. Jasz [-]

ŽK: 80. A. Macela , 80. T. Franěk , 87. P. Rada - 59. T. Krejza , 84. J. Myslivec .
Místo: Černolice. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Radina Marek - SVOBODA Jindřich, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.