Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lety gólově přejely Kácov, výsledek ale neodpovídal průbehu utkání!


Branky


0

Přečtěte si více o nedělním utkání z třetího kola 1.A třídy sk. A mezi týmy FK Lety a Kácovem..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střílet góly se začalo již v první půli.

V nedělní dohrávce 3. kola 1.A třídy skupiny A se proti sobě představili týmy FK Lety a AFK Kácov. Na stadion týmu FK Lety se přišlo podívat přibližně 70 diváků. Ti mohli být svědky parádní podívané, protože dnes se tu hrál kvalitní fotbal, ve kterém padlo spoustu branek a bylo k vidění spoustu brankových příležitostí, z nichž né všechny skončily v síti. Utkání řídil hlavní rozhodčí Jakub Mansour. Na postranních čarách běhali sudí Josef Němeček a Aleš Suchý.

 

Již v prvním poločase utkání jsme mohli vidět branky. Poprvé v tomto utkání musel brakář Kácova Jaroslav Gabriel lovit míč již v 21. minutě hry. Skóre utkání otevřel Petr Kalivoda z domácího týmu FK Lety. Další branka padla ve 33. minutě a opět se trefili domácí. Tentokrát to byl Jan Kratochvíl, který zvýšil na 2:0 pro svůj tým. Ve 40. minutě se hostům podařilo odpovědět a snížit na 2:1, když vstřelil gól David Průcha a domácí gólman Petr Vácha poprvé lovil míč ze sítě. Do konce poločasu se potom už skóre nezměnilo a do šaten šly týmy za stavu 2:1 pro domácí FK Lety.

Druhý poločas měl Kácov spoustu šancí, ale góly dávali jen domácí.

Druhý poločas měli hráči Kácova převahu a vytvořili si spoustu šancí, které bohužel pro ně nokončily góly. Domácí FK Lety hráli jen na brejky, které jim v dnešním utkání opravdu vycházely. V 51. minutě se domácím podařilo zvýšit své vedení na 3:1 po gólu Jaroslava Nejepsa. Dále se dlouhou dobu hrálo tak, že míč měli na kopačkách hosté z Kácova, avšak všechny jejich vytvořené šance skončily marně. V 76. minutě domácí opět udeřili. Gól na 4:1 vstřelil Josef Baubín a o utkání bylo rozhodnuto. Josef Baubín se dokázal trefit ještě jednou v 84. minutě, když ještě poupravil stav na 5:1, který tak nakonec zůstal až do konce. Domácí tedy vyhráli velikým rozdílem, avšak nebyli lepším týmem, což musí Kácov mrzet ještě více, protože dnes si měli všechny body odvézt domů. To se ale nepovedlo a body zůstávají doma a FK Lety si je tak mohou připsat na své konto.



Ohlasy k zápasu


Lety
Jiří Kárník - sekretář: Dnešní stav utkání vůbec neodpovídal předvedené hře domácího týmu, který hrál pouze na brejky, což se nám dařilo a právě díky tomu jsme dnes nakonec braly tři body. Hosté si vytvořili spoustu šancí a mohly dnes s přehledem vyhrát, ale to se jim nepovedlo. S výsledkem jsem určitě spokojen, ale předvedená hra našeho týmu mohla být mnohem lepší.




Sestavy


Lety
P. Vácha [-] - P. Rosenkranz [-] , M. Janouš [-] , J. Baubín [-] , J. Šmerda [-] - A. Jablonský [-] (77. J. Kischer [-] ) , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (84. A. Kustoš [-] ) , M. Baubín [-] - P. Kalivoda [-] (86. M. Janich [-] ) , N. Jaroslav [-]

AFK Kácov
J. Gabriel [-] - M. Zeman [-] , T. Albrecht [-] (64. K. Houdek [-] ) , D. Vlasák [-] , J. Rytina [-] , F. Zvára [-] (46. J. Kabát [-] ) , M. Švec [-] , D. Průcha [-] , R. Filip [-] , O. Cettl [-] , L. Petrů [-] (79. O. Peroutka [-] )

ŽK: 63. M. Janouš , 81. J. Kratochvíl - 42. L. Petrů , 48. M. Švec , 58. D. Průcha .
Místo: Lety. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.