Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole dalo Kozlovicím lekci z produktivity


19

Nováčkovský souboj opanovalo mužsvo z Krásného Pole, které dokonale zaskočilo soupeře v efektivitě zakončování šancí. Díky skvělé produktivitě si Ostravané připsali třetí vítězství v sezóně a drží si díky tomu prozatím svou stoprocentní bilanci.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlovice šly brzy do vedení

zpracovává se ... 

Krásné Pole udeřilo po přestávce

zpracovává se ... 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Do zápasu jsme šli s cílem, že chceme navázat na dvě předešlá povedená utkání a potvrdit naše dobré výkony i doma proti Kozlovicím. Musím uznat jejich kvalitu, konečný výsledek až tak neodpovídá tomu, co se odehrálo na hřišti, v určitých fázích nás soupeř dokonce i přehrával. My jsme ale ukázali skvělou efektivitu a po druhé brance jim dokonale sebrali vítr z plachet. Pak už to byl náš zápas a my si po zásluze dokráčeli pro třetí vítězství."

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (asistent trenéra): "Utkání se mi hodnotí velice těžko. Naši kluci dnes odevzdali na hřišti vše, co v nich je, ale konečný výsledek tomu neodpovídá. Osobně si myslím, že to bylo vyrovnané utkání a oba celky předvedly pěkný fotbal. Domácí nám však dali lekci z produktivity. My musíme na toto utkání rychle zapomenout, protože nás ve středu čeká další těžké utkání na půdě Kozmic, kde budeme chtít naplno bodovat."



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - D. Řeháček [-] (83. R. Filipec [-] ) , P. Ožvolda [-] (80. P. Kotrla [-] ) , J. Ševčík [-] , J. Kvak [-] , D. Ožvolda [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] , A. Chobot [-] (76. M. Adamovič [-] ) , P. Klimek [-] , M. Zábranský [-]

FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - M. Václavík [-] , J. Adamec [-] (86. P. Janás [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] (86. J. Žáček [-] ) , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-] , V. Dudek [-] (72. O. Chýlek [-] ) , P. Piskoř [-] (69. M. Jarotek [-] )

ŽK: 51. D. Mašlanka , 68. J. Kvak , 71. P. Ožvolda - 17. O. Chýlek , 67. Z. Matějka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ganaj Martin - BEDNÁŘ Marcel, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2022 15:32
Kdy se dočkáme toho zpracování
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou nováčků - těžko soudit, kdo bude větší favorit. Možná věřím více domácímu týmu, který vyhrál obě předchozí utkání, mají navíc výhodu domácího hřiště. Kozlovice minulé kolo stály, takže mohou být mírně v nevýhodě.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích