1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky poprvé vyhrály


Branky


27

Ve 4. kole OP přeboru do Žabovřesk zavítali hráči Úsilného. Domácí tým stále čekal na první výhru v novém ročníku OP a jen s jedním bodem okupoval spodní část tabulky. Výhrou by se domácí dotáhli na svého soupeře, který měl body 4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudláček se opět prosadil

Utkání začalo tlakem domácích, kteří chtěli rychle vsítit branku a vnést klid na své kopačky. To se jim povedlo již v 16. minutě, kdy se uvolnil na levé straně Pavel Pokorný a jeho centr uklidil se štěstím do brány Martin Kudláček. 1:0 Další gólovou šanci opět po centru Pokorného měl na hlavě Kudláček ale mezi tři tyče nezamířil. Před poločasem měli domácí další šanci, kdy střelu D. Lukače zpracoval Kudláček, ale jeho pokus P. Brůžek bravurně vyrazil na roh. Domácí obrana po celý poločas pracovala bez chybně a hosté domácího Škaroupku v bráně vůbec neprověřili.

V druhé polovině gól nepadl

Druhý poločas byl ve znamení dobývání domácí branky. Domácí tým pozorně bránil a hosté ne a ne se dostat na dostřel. Několik ošemetných závarů v domácí šestnáctce dopadlo vždy dobře pro domácí tým. Buď skvěle zasáhl Škaroupka nebo obrana dalekým nákopem uklidila míč do bezpečí. Domácí tým toho dopředu nepředvedl ve druhém poločase mnoho. Za zmínku snad stojí jen ragbyové zakončení domácího stopera V. Hrabčáka, který z malého vápna kopl míč na nedaleké koupaliště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Jsem rád, že jsme utkání zvládli za 3 body. To je asi jediné pozitivum na utkání. Měli jsme problémy se sestavou, což teda hosté taky. Úrověň fotbalu byla hrozná. První půle z naší strany dobrá, druhá už byla špatná. Doufám, že se naši marodi dají brzy dohromady. Jinak koho musím vyzdvihnout je Pavel Pokorný, který po těžkém zranění nastoupil po několika měsících a hrál výborně. A další srdcař je Petr Schacherl, který nás vyměnil za večeři k výročí s manželkou a zůstal i na druhý poločas, abychom nemuseli dohrávat v 10 lidech. Díky kluci.

Úsilné
Petr Vazač (hráč): Spousta absencí obou týmů ovlivnila celkovou úroveň zápasu. Z obou stran to byla vyloženě matlaná a myslím ,že fotbalově nekoukatelné utkání .V první půli měli více ze hry domácí a to dokonce i přesto že se jim zranili dva hráči a chvíli jsme hráli přesilovku. Domácí se prezentovali převážně dlouhými pasy do vápna,z jednoho se jim podařilo dát vítězný gól, když naše obrana se jen dívala jak si Kudláček zpracuje míč na prsa a v klidu zakončuje. Ve druhé půli jsme se probudili a soupeře i v některých chvílích zatlačili, zejména v závěru zápasu kdy jsme měli možnosti vyrovnat. Zápasu by nakonec slušela remíza ,ale přeci jen soupeř se snažil hrát chytřeji a my to hráli jak dementi, protože někteří nechápou že vysoké nákopy do vápna kde domácí mají tři "žirafy" nemá v našem podání smysl... Hráče od nás bych dal asi Brůžku v bráně který se nechal ukecat aby nám šel pomoct a riskovat když měl odletět na dovolenou za což mu patří veliké díky.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] , T. Hála [-] - J. Hála [-] , J. Lapeš [-] , M. Velík [-] , D. Ryneš [-] , J. Pilný [-] - M. Kudláček [-]


ŽK: 45. P. Schacherl - 45. M. Salibašić , 81. P. Vazač .
Hráči zápasu: M. Kudláček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠUBA Miroslav (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Tomášek

Expert: Petr Chroustovský
Tip experta: remíza

Úsilné sice drží v tabulce vyšší pozici, ale dle mého názoru dojde v sobotu v Žabovřeskách k vyrovnanému utkání, které skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích