2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice doma úspěšné


Branky


27. J. Volf , 55. A. Kiceluk
0

Sérii tří porážek v řadě se podařilo na domácím hřišti ukončit hráčům Pěčic. Jako soupeř k tomu posloužil Sokol Záryby, který sice body sbírá pravidelně, ale na tříbodové vítězství ještě nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól domácích

Bez nemocného útočníka Školáka přicestovala do Pěčic výprava Záryb. Voštiar na hrotu útoku tak zůstal osamocen a doplňovat ho měli za úkol další hráči, jako například nováček v základní sestavě Blanár. Úvod zápasu zastíihl v lepší formě domácí celek, který držel míč na svých kopačkách a kombinoval na polovině soupeře, ohrožení branky z toho ale v prvních 15 minutách nebylo. Úspěšní nebyli ani hosté z rychlých protiútoků po ztrátách Pěčic v rozehrávce. Aktivní byla zejména pravá strana pěčické ofenzivy a gól nakonec přišel. Po pěkné kombinaci se dostal ke střele za pokutovým územím domácí Volf, jehož střela z 27. minuty byla tečována mimo dosah brankáře Šulce. 1:0. Ve zbytku poločasu se osmělily i Záryby a hrozily zejména po standardních situacích, z nichž jedna byla opravdu nebezpečná. Osamocený hráč Záryb se totiž dostal k zakončení z bezprostřední blízkosti a gólman Dufek musel vytáhnout skvělý zákrok, aby udržel nadějný poločasový stav 1:0.

Pojistka Pěčic

Do druhé půle vyběhly oba týmy v nezměněných sestavách a domácí mohli hned v úvodu navýšit svůj náskok. Dobrou příležitost k tomu měl domácí útočník Lukeš, který postupoval sám na branku. Brankář Šulc se ale zaskvěl výborným zákrokem a uchránil svůj tým od inkasování. Obraz hry se přeci jen ve druhé půli trochu změnil, jelikož Záryby vysunuly svou obranu a Pěčice již neměly tolik času na poklidnou kombinaci mezi svými obránci. I přesto si s tím domácí dokázali poradit a v 55. minutě přidali druhý gól. Předcházela mu pěkná kombinace celé pravé strany, která vyústila v Hubačův centr a přesné zakončení Kiceluka hlavou. 2:0. Ve zbytku zápasu se pak Záryby snažily ještě něco s výsledkem udělat, ale nenašly recept na pozornou obranu domácích. A protože se neujal ani žádný z nadějných brejků domácího celku, skončil zápas vítězstvím Pěčic v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - hráč Pěčic: V dnešním zápase jsme dobře kombinovali a hosté si s tím nedokázali poradit. Konečně jsme dokázali prolomit střeleckou smůlu, vstřelit nějaké góly a vyhrát. Hlavně směrem dopředu ale stále máme co zlepšovat!




Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - J. Jonáš [-] , M. Heřmanský [-] , M. Tůma [-] - F. Beran [-] (89. A. Kriška [-] ) , P. Král [-] , D. Košťál [-] , J. Volf [-] , M. Hubač [-] - A. Kiceluk [-] (87. J. Jonáš [-] ) , M. Lukeš [-] (78. R. Mulač [-] ) -

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - P. Voštiar [-] , J. Blanár [-] (76. J. Formánek [-] ) , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] , B. Mareček [-] , T. Vytlačil [-] (61. F. Šašek [-] ) , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , O. Janáček [-] , J. Bušínský [-]

ŽK: 41. F. Beran , 72. M. Lukeš - 40. T. Vytlačil , 60. D. Vytlačil , 83. D. Hallík .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.