O. Svoboda 87. (p.)
O. Šedivý 89.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místní derby šlo ve prospěch hostů ze Sulkova


Branky


87. O. Svoboda (p.) , 89. O. Šedivý - 6. L. Neubauer , 30. O. Mazur , 84. D. Králík (p.)
8

V sobotu se odehrálo derby mezi domácími Líněmi a hosty ze Sulkova. Tyto zápasy často provázelo velké množství karet a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Zápas, ale zvládli hosté ze Sulkova a odváží si 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:2 po poločase

Do zápasu vstoupili aktivněji hráči Sulkova a již v šesté minutě se ujali vedení. Na levé straně se uvolnil Jakub Nevečeřal, zatáhl míč a přesným centrem našel Lukáše Neubauera, který z první míč uklidil a nedal brankáři šanci. Po vstřelení brance hosté přestali být aktivní a domácí začali mít více ze hry. Nedokázali si ale vytvořit žádnou větší šanci. Ve 30. minutě zahrávali sulkovští za hranicí pokutového území trestný kop, který domácí Hodaň vyrazil míč na roh. Z tohoto rohu se hosté radovali podruhé. Hlavou se trefil Oleh Mazur. Do poločasové přestávky se už nic významnějšího nestalo.

Upravení skóre dvěma brankami těsně před koncem

Druhá půle byla vyrovnaná. Provázela ji spousta osobních soubojů. Hodně se přerušovalo, a tak hra byla hodně rozkouskovaná. Domácí si vytvořili nějaké šance, ale vždy zklamali v zakončení. V 79. minutě přišla červená karta po druhé žluté pro Martina Straku. V 84. minutě pronikl Jaroslav Straka do pokutového území, byl ale faulován loktem a následně se tak kopala penalta. Tuto penaltu proměnil Daniel Králík. Poté si domácí vytvořili tlak. V 87.  min po jejich akci z pravé strany, následném centru a hlavičce skončil míč na ruce a kopal se pokutová kop. Brankář směr vystihl, ale střela Ondřeje Svobody byla dostatečně prudká a skončila v síti. Za další dvě minuty, vstřelil domácí Ondřej Šedivý kontaktní gól na 2:3. Nastavovalo se 5 min, ale branka už nepadla.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Milan Šluk: V dnešním zápase se nám nepodařilo proměnit šance, které jsme si vytvořili. Měli jsme převahu v držení balonu. V závěru zápasu jsme z tlaku docílili dvou branek. Hráče bych dnes pochválil za bojovnost, ale bohužel fotbal se hraje na góly.

TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Po prvním gólu, jsme nebyli vůbec aktivní a měli 20 minut výpadek, kdy se nám nedařilo kombinovat. Druhý gól nás dostal do hry, ale hra nebyla podle mých představ. Druhý poločas byl vyrovnanější se spoustou soubojů, které v derby bývá. Ke konci jsem měl strach o výsledek, kdy jsme umožnili domácím za stavu 0:3 se dostat do hry místo, abychom zápas kontrolovali.



Sestavy


TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - A. Salaba [-] , O. Šedivý [-] , M. Vágner ml. [-] (69. P. Staškovič [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , M. Dudík [-] , O. Kryshtal [-] , T. Šoul [-] (79. P. Hromádka [-] )

TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - T. Beran [-] , L. Neubauer [-] , M. Janča [-] , O. Mazur [-] , D. Králík [-] , J. Nevečeřal [-] (77. J. Buršík [-] ) , J. Straka [-] , M. Straka [-] , J. Mašek [-] (26. M. Uzel [-] ) , E. Ramadan [-]

ŽK: 35. T. Šoul , 82. J. Tycar , 87. A. Salaba , 90. P. Hromádka - 49. M. Straka , 56. M. Janča , 81. L. Neubauer , 86. L. Kur . ČK: 79. M. Straka .
Hráči zápasu: L. Neubauer , O. Mazur .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAREŠ Jan - KALOUS Jan, HÁJEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Dobrý
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích