T. Kuran 12.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice si v prvním zápase odvážejí tři body z Pacova


Branky


9

Ve 2. kole letošního ročníku Poutník ligy hostil Pacov sousední Černovice. Domácí chtěli odčinit prohru z minulého kola v Obratani. Ba naopak pro Černovice to byla podzimní premiéra, která se jim vydařila. Černovice si zaslouženě z Pacova odvezly tři body a úspěšně započaly novou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí gólem Kurana

Ve 2. kole se v Pacově sehrál duel mezi domácím B-týmem a Černovicemi. Pacov v minulém kole prohrál na obrataňské půdě 3:4, zatímco pro Černovice to byla premiéra, jelikož v 1. kole jim los nadělil volno. V první půli se ujal Pacov vedení a začal tak utkání lépe. Již ve 12. minutě se o to zasloužil domácí hráč Tomáš Kuran. Černovice moc šancí neměly, jedna z mála střel orazítkovala tyč domácí branky. Zato po přestávce si hosté vše vynahradili.

Otočení výsledku dokonali hosté v posledních deseti minutách

Černovice po poločasové pauze přišly na hřiště nabuzeni a odhodláni jejich první zápas vyhrát. V 54. minutě to odstartoval bek Buček, který chytře obelstil obranu soupeře. Utekl po lajně přes celé hřiště a únik zakončil vyrovnávacím gólem. Srovnání bylo počátkem černovické cesty za úspěchem. V 81. minutě Růžička proběhl do velkého vápna, kde si vytvořil příležitost a tvrdou střelou zavěsil balon do sítě. Hostům ale výhra o jeden gól nestačila a v 88. minutě zvýšil Paclík na 3:1 po individuální akci. Černovice si tak z Pacova odvážejí tři body a v příštím kole budou na domácím hřišti hostit Ústrašín.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] - O. Svoboda [-] , M. Mička [-] , J. Másilka [-] , D. Podolský [-] , R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , M. Dvořák [-] , P. Novotný [-] , J. Rathouský [-] , T. Kuran [-]

TJ Sokol Černovice
J. Pekař [-] - L. Pěnka [-] , R. Kubů [-] , M. Buček [-] , Š. Paclík [-] , O. Hodina [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , J. Kos [-] , J. Filípek [-]

ŽK: 20. J. Rathouský , 40. O. Svoboda , 69. J. Poduška - 79. A. Kos , 86. O. Hodina , 89. J. Michálek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SOUČEK Libor - PŘIBYL Jan (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Těžký tip a těžký zápas pro naší rezervu. Černovice ale dle mých zdrojů dost oslabili a to by mohla být naše šance. Tohle utkání vyhrajeme těsným rozdílem 3:2.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích