0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zvítězily těsně v Náměšťi B


Branky


13

Fotbalisté Náměšťě B si připsali proti Myslibořicím třetí prohru v řadě po výsledku 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V dalším kole zajížděly Myslibořice do Vícenic, kde se jim dlouhodobě nedaří, snad tady ještě nikdy nevyhrály. Ač se podle získaných bodů a papírových předpokladů mohlo zdát, že Vícenice nebudou patřit k tomu lepšímu v Okresním přeboru, realita byla úplně jiná, hned 6 hráčů odehrálo zápas den předtím za „A“ tým, který porazil Dukovany „A“ a odrazil se ode dna Krajského přeboru. Myslibořice začaly aktivněji a první velká šance skončila těsně mimo, další rána z „voleje“ v podání Adama Janouška mířila taky těsně mimo. Myslibořice měly k dispozici několik standartních situací a rohů, za zmíňku stojí snad dělovka Patrika Furiše, která měla gólové parametry, ale bravurně ji zneškodnil jistý brankář Antonín Štolfa. Myslibořice přece jen otevřely skóre zápasu, po kombinaci uzdravených útočníků Vejvody s Fňukalem, druhý jmenovaný zatáhl míč až do vápna a prostřelil brankáře – 0:1. Řekl bych, že první poločas byl vyrovnaný, možná měli lehce navrch hosté z Myslibořic.

 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas domácí hodně přidali, diktovali tempo hry a snažili se minimálně o vyrovnání, popř. o otočení výsledku. Velkou šanci měli domácí hned z kraje druhého poločasu, po kličce brankáři střílel domácí Marek Štolfa těsně mimo. Domácí byli nápaditější, ale jejich záměry četla Myslibořická obrana a hlavně pozorný a vysoko hrající brankář Miroslav Hruška, který sbíral míče za obranu a hodně tím pomáhal hostující obraně, která fungovala velice dobře. Myslibořicím pomohla i tyč Hruškovi branky. Ale čím více se domácí tlačili dopředu, tím více se otvírala vrátka vzadu, první z protiútoků zakončil Filip Hvězda také jen do tyče. Další tutovku neproměnil Fňukal, když si zasekl posledního obránce, ale mířil vysoko nad branku. Místo gólové pojistky, tak Myslibořice spoléhaly na pevnou defenzívu. To jim nakonec vyšlo, domácí se do žádné větší šance nedostali, zato Myslibořický Stanislav Marek se řítil od poloviny hřiště sám na Štolfy, šance se ovšem zalekl a neproměnil tuhle 100% šanci. Zápas tak skončil u jediné branky z prvního poločasu v podaní Jana Fňukala.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Bohužel třetí porážka v řadě o gól..organizovaná obrana a kvalitní útok dneska rozhodl. Dle mého názoru remízové utkání.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Ve Vícenicích se nám dlouhodobě nedaří, nepamatuji si, jestli jsme tu vůbec někdy vyhráli. Dokonce i v minulé sezóně, jsme tu jako jedinému soupeři na podzim nechali body za bezbrankovou remízu. Byl to hodně těžký a vyrovnaný zápas, pokud hrají domácí takto, tak jejich postavení v tabulce vůbec neodpovídá. Každopádně jsem rád, že se nám vrací několik hráčů z marodky a postupně se zapojují do herního vytížení. Nejvíc mě těší, že se trefil Jan Fňukal a snad se i gólově chytil.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - J. Tomek [-] (65. Š. Matoušek [-] ) , M. Štolfa [-] , J. Eliáš [-] (75. M. Sobotka [-] ) , J. Hort [-] (75. M. Stachovič [-] ) , F. Tomek [-] , A. Křivánek [-] , M. Matoušek [-] , V. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , M. Lokaj [-]

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - S. Marek [-] , T. Kratochvíl [-] , D. Kunčík [-] (59. M. Věžník [-] ) , L. Svoboda [-] - F. Hvězda [-] , P. Furiš [-] (68. J. Matoušek [-] ) , L. Macháček [-] (76. V. Čapoun [-] ) , A. Janoušek [-] (59. M. Ludvík [-] ) - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-] (76. L. Macháček [-] )

ŽK: 4. M. Lokaj , 68. V. Kopuletý , 90. F. Tomek - 40. P. Vejvoda .
Hráči zápasu: M. Štolfa - L. Macháček , L. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VALA Vladimír, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice tohle utkání zvládnou a odvezou si všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů