Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas podzimu Zdejcina zvládla opět vítězně. FOTO


Branky


0

První tým tabulky, ENDECO Zdejcina, přijel na hřiště týmu FC Liteň i s početným fanouškovským doprovodem. Do poslední chvíle nikdo nevěděl, zda se zápas odehraje, domácí tým měl problém s počtem hráčů, kteří dorazili. Nakonec se ale sešli v počtu deseti hráčů a poslední utkání podzimní části se mohlo odehrát. Hosté nakonec odjeli se třemi body domu, jejich poslední utkání podzimní části skončilo za stavu 1:6 . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Znatelná převaha hostů.

Zápas zahájil svým hvizdem rozhodčí Radek Špivák, které celé utkání řídil. V úvodu zápasu, byla hned znatelná převaha hostů, domácí zápas zahájili pouze v desti hráčích a na průběhu prvního poločasu to bylo znát. Hosté ze Zdejciny si v prvních minutách vytvořili mnoho gólových šancí. První branka ale i přes tak velké množství šancí padla až ve dvacáté minutě, za záda domácího brankáře Václava Jirkala se trefil dorážkou po přímem kopu, který přišel i se žlutou kartou jako trest za faul hráče Radoslava Šindlera, Miroslav Záruba. Další gól padl po patnácti minutách, na středu hřiště se k balonu dostal Lukáš Helebrant, který se propetl mezi obránci Litně a přesnou střelou poslal míč přímo do brány. Do konce prvního poločasu se hrálo většinou na polovině domácích. Převaha hostů byla znatelná a z akce která začala rozehráním brankáře se ve čtyřicátétřetí minutě ke střele dostal Karel Bína, obránce Zdejciny se trefil vůbec poprvé za svůj tým. Do šaten se odcházelo po pětačtyřiceti minutách za stavu 0:3 .

Desátá výhra podzimu pro tým ENDECO Zdejcina.

Do druhého poločasu nastoupil tým domácích s větší chutí hrát. Od začátku si vytvářeli více šancí, jejich přihrávky byly přesné, jen jim chybělo štěští. Stále byla převaha na straně hostů ze Zdejciny, ale ne již tolik znatelná. Od šedesátétřetí minuty se hra otočila pouze na stranu týmu ENDECO Zdejcina, během čtyř minut dali hned tři góly. V šedesátétřetí minutě se po přihrávce kapitána Davida Vokáče trefil Milan Chovančík střelou po zemi, po rozehrání na půli se k balonu dostali hosté, kteří se krásnou akcí ze středu hřiště dostali na vápno. Nejprve na branku střílel Milan Chovančík, tomu střelu brankář Jirkal vyrazil, k odraženému balonu se dostal Lukáš Helebrant a po druhé za tento zápas mířil přesně. Poslední gól hostů padl v šedesátésedmé minutě, kdy se za záda  brankáře domácích, trefil kapitán Zdejciny, David Vokáč. V osmdesáté minutě Miroslav Záruba dostal křeč a odsunul se mimo hřiště za čáru. Stav hráčů na hřišti se tak vyrovnal na deset. Od této chvíle domácí tým nabral druhý dech a tlačili své soupeře, kteří dělali velmi chyb ve svých přihrávkách. Brankář týmu FC Zdejcina vychytal několik jistých šancí, některé z jeho zákroků byly až neuvěřitelné. Jeho neprůstřelnost se ale v devadesáté minutě zlomila, hráč Litně Marek Berka poslal střelu která šla přímo za brankovou čaru. Pro hosty to byl smolný gól, ale ten jim radost nezkazil. Konečný stav byl 1:6 . Po skončení zápasu si mohli zdejčinští užít velký potlesk od svých fanoušků, těch dorazilo na tento zápas skoro čtyřicet.



Ohlasy k zápasu


FK Liteň
Václav Jirkal- brankář: Dnešní zápas byl velmi těžký. Měli jsme ze začátku i problém s počtem hráčů, do zápasu nás bylo pouze deset. Ale poslední zápas jsme si chtěli užít a i v deseti zabojovat o vítězství. Bohužel se nám to nepovedlo. Jarní část nám snad vyjde lépe.

OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek - brankář: Poslední zápas podzimu pro nás byl třešnička na dortu. Vyhráli jsme vysoko, škoda toho jednoho gólu, s nulou by to zakončení bylo ještě lepší. Do jarní části chceme nastoupit stejně dobře, nebo ještě lip než do podzimní. Velké poděkování také patří našim fanouškům, kteří nás jezdí podporovat ve velkém počtu i na venkovní zápasy. Děkujeme a těšíme se na jaro!



Sestavy


FK Liteň
V. Jirkal [-] - J. Plavec [-] , J. Fryč [-] , V. Los [-] , T. Neumann [-] , M. Kňažík [-] , M. Berka [-] , J. Hájek [-] , M. Jílek [-] , M. Dufek [-] , R. Šindler [-]

OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - J. Roll [-] , K. Bína [-] , P. Kroka [-] (67. R. Roubal [-] ) , J. Rotta [-] (46. J. Vandas [-] ) - O. Choc [-] (46. D. Pikl [-] ) , M. Záruba [-] , L. Helebrant [-] , T. Bára [-] (58. M. Lepšík [-] ) - D. Vokáč [-] , M. Chovančík [-]

ŽK: 15. R. Šindler .
Místo: Liteň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - ŠINÁGL Dušan (N), BUDÍN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.