Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice udolala Křižanov B


Branky


17

Fotbalisté Velké Losenice si připsali proti Křižanovu B vydařenou těsnou výhru 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

V prvním říjnovém víkendu zavítala na losenickou půdu v duelu dvou sestupem ohrožených celků rezerva Křižanova. Ta patrně byla v začátku utkání myslí ještě někde před Žďárem, když hned v 2. minutě po rohu hlavičku jednoho z domácích vytáhnul z brankové čáry Homola, u tyčky dorážející Kasal měl úlohu velmi jednoduchou. Pár minut poté zkolabovala hostující defenziva komplet, kdy na hostujícího brankáře upalovala hned dvojice domácích borců, Málek měl pozice velmi jednoduchou – 2:0. Až za této konstelace se hostující tým trošku probral, jedinou výraznější šancí ovšem byla Těšíkova střela po rohu, kterou reflexivně “lapačkou” zlikvidoval domácí gólman Kasal. Naproti tomu Losenice v ofenzivních výpadech nepolevovala, střelu k tyči ještě dokázal Homola vyškrábnout, o pár minut později naopak nedokázal zpacifikovat prudkou, ale nepříliš umístěnou Kasalovu střelu z přímého kopu, a srazil tím hostující šance na minimum.

Domácí výhru uhájili

o druhého dějství Křižanov přeskupil řady, místo Sklenáře dostal šanci dorostenec Plocek, a začaly se dít věci – od úvodních minut hosté zatlačili domácí skvadru do hlubokého obranného bloku, měli několik náznaků šancí, ujala se až Těšikova střela z 58. minuty. Netrvalo dlouho, pro hosty mohlo být ještě veseleji, Těšíkova střela tentokrát skončila pouze na břevně. Snížení o gól tak přinesla až dorážka Navrátila, a na domácí by v tu chvíli vsadil málokdo. Rozhodnutí tak přinesla další z domácích standardních situací, kdy tvrdou Kasalovu střelu k tyči Homola vyrazil pouze k Málkovi, který byl u míče dřív než hostující – jinak výborný - Hubl, a připsal si druhý snadný gól. Další Navrátilova trefa tak pouze ještě víc zdramatizovala závěr zápasu, k dělbě bodů to ovšem nevedlo.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Homola Martin: Začátek byl naprosto děsný, nechápu, kde jsme hlavami byli, ale v 10. minutě bylo skoro po zápase. Při třetím gólu jsem tomu moc nepomohl já. Do druhého poločasu jsme ovšem dokázali neskutečně zvednout, celou druhou půlku jsme domácí “mleli”, na naše poměry jsme si vytvořili I dost šancí, bohužel nás tentokrát koncovka zradila. Veliká škoda, byl to zápas takříkajíc o 6 bodů, ale body si asi nezasloužíme, když hrajeme jen půlku.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , P. Málek [-] , R. Kasal [-] , D. Králíček [-] , A. Stejskal [-] (77. M. Hrouda [-] ) , R. Pátek [-] , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] (88. J. Molík [-] ) , M. Bratršovský [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Hubl [-] - T. Plocek [-] , J. Švejda [-] - M. Těšík [-] , M. Veselský [-] (68. J. Kolouch [-] ) - R. Navrátil [-] , A. Nedoma [-] (68. B. Horníček [-] ) , M. Burian [-] , M. Částek [-] (76. J. Horníček [-] ) , M. Sklenář [-] (46. D. Plocek [-] )

ŽK: 11. R. Kasal , 31. T. Neubauer , 55. A. Stejskal , 90. M. Hrouda - 66. J. Hubl , 72. M. Burian .
Hráči zápasu: R. Kasal - J. Hubl .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - PÁTEK Tomáš (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích