1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeradice i podruhé bodovaly


Branky


4

V prvním domácím zápase v okresním přeboru přivítaly Všeradice berounský Cembrit. A utkání do bylo hodně vyrovnané, nakonec se oba o body podělili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Od úvodních minut byli aktivnější domácí, drželi balón a lépe kombinovali. Hosté přijeli oslabení o několik klíčových hráčů a na jejich hře to bylo znát. Přesto to byli oni, kdo mohl jít do vedení. To se domácí středopolař nechal připravit o míč a Čížek měl volnou cestu k brance,Váca ovšem skvěle zasáhl. To bylo v první půli od hostí vše. Domácí se tlačili do šancí, ale buď neměli seřízená mířidla, nebo si poradil hostující Ilko. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Hosté náporu odolali

Druhý poločas začal tak, jak skončil první. Domácí se více a více tlačili do koncovky, ale jejich zakončení postrádalo přesnost a nebo důraz. Chybělo i pověstné stěstícko, to když se při střelách domácích jen rozezvoněla branková konstrukce. Trest pro domácí přišel po dvaceti minutách druhé půle. Čížek zatáhl do vápna a předložil přihrávku skórujícímu Novotnému, jehož levačka našla přesně cíl -0:1. Hosté se poté zatáhli, ale jejich radost trvala jen deset minut. Lenkvík vyvezl středem hřiště balón, předložil do vápna Boučkovi a ten nedal Ilkovi šanci -1:1. O pár minut později přišla menší rozmíška mezi domácím Suchým a hostujícím Čížkem. Sudí Pánek ohodnotil jejich počínání žlutou kartou na každé straně, ale jelikož to byla pro hostujícího Čížka druhá, musel předčasně do sprch. Hosté již pak srdnatě bránili remízoví stav a když rozhodčí naposledy písknul do píšťalky, v hostujících řadách propukla velká radost po zisku prvního letošního bodu. 



Ohlasy k zápasu


FK Všeradice 1932
Stanislav Šebek: Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepším týmem, bohužel se nám nedařilo v koncovce, a tak bereme pouze bod, což je pro nás zklamání.




Sestavy


FK Všeradice 1932
J. Váca [-] - J. Bouček [-] , D. Černý [-] , L. Lenkvík [-] , J. Kácha [-] , J. Suchý [-] , M. Silbernágl [-] , P. Jakoubek [-] , M. Bábela [-] , L. Hruška [-] , M. Kácha [-] (64. P. Budil [-] )

Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - D. Novotný [-] , M. Čížek [-] , M. Beňo [-] (90. J. Klier [-] ) , R. Paluska [-] (62. O. Uksa [-] ) , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] (84. J. Schýbal [-] ) , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , F. Ličík [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 50. D. Černý , 81. J. Suchý , 91. J. Bouček , 93. L. Hruška - 59. L. Helebrant , 69. M. Čížek . ČK: 81. M. Čížek .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: výhra hostů

Cembrit znám a vůbec nevím co čekat od Všeradic, přikláněl bych se spíš ke dvojce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích