1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák si doma připsal druhou výhru


Branky


0

Zatím neporažený nováček ze Všeradic zavítal na horkou půdu do Žebráku. I když měl více ze hry, zůstal po konci zápasu tím smutnějším týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní trefa Svobody

Nováček ze Všeradic dokazuje, že se na okresní přebor velmi dobře nachystal. I ve svém třetím vystoupení vstoupily Všeradice lépe do utkání a to i na půdě silného Žebráku. Prakticky hned od začátku hráli prim hosté a dokázali se dostávat do vyložených šancí. Velmi aktivní byl Lenkvík, který nejprve promarnil sólový únik střelou vedle tyče a poté netrefil branku, kdy dostal na penaltě dostatek prostoru k zakončení. Domácí si nedokázali vytvořit prakticky žádnou vyloženou šanci v prvním poločase,ale přesto dokázali skóroval. Běžela 37.minuta, když se Svoboda dostal za velkým vápnem ke skákajícímu míči a z voleje vyslal projektil na vzdálenější tyč-1:0. Za tohoto stavu šly oba týmy do kabin. 

Marná snaha hostů

Aktivní byli i hosté. Stupňovali svůj výkon, jenže dopláceli na svoji bolest a tou je zakončování. Do sólového úniku se dostal opět Lenkvík, když vystihl rozehrávku domácích,ale jeho sólový únik skončil opět vedle. Domácí se více zatáhli do obranného bloku a útoky hostů končily na velkém vápně. I když hosté domácím prakticky nepůjčili balón,do žádných šancí se dostat nedokázali. Domácí zkoušeli hrát víceméně jen na brejky a po jednom z nich se mohli dočkat pojistky. Jejich akce ale skončila ve vápně hostů, podle domácích faulem, ale penalta se nepískala. Všeradice tak poprvé v novém ročníku nebodovaly, naopak Žebrák se drží na druhém místě, těsně za sousedními Hořovicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak TOS Žebrák
Jan Kopic: Myslím, že by zápasu asi slušela remíza, Všeradice nicméně ukázaly, že jsou silným týmem a budou hodně zlobit.

FK Všeradice 1932
Lukáš Hruška: Bohužel jsme opět dojeli na promarněné šance. Myslím, že jsme byli lepší, vytvořili jsme si dost gólových příležitostí, ale prostě nedáváme góly a to se pak vyhrává těžko.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
M. Hnízdil [-] - V. Kebrle [-] , T. Kuník [-] , J. Novák [-] , K. Svoboda [-] - A. Razák [-] , J. Jankovec [-] (86. U. Suček [-] ) , A. Procházka [-] , I. Kučera [-] - D. Albl [-] , K. Špot [-] (64. T. Lorenc [-] )

FK Všeradice 1932
M. Nájemník [-] - J. Bouček [-] , L. Lenkvík [-] , J. Kácha [-] , J. Suchý [-] , M. Silbernágl [-] (83. T. Anděl [-] ) , P. Jakoubek [-] (78. J. Matějček [-] ) , J. Váca [-] (61. P. Budil [-] ) , J. Černý [-] (61. M. Kácha [-] ) , O. Silbernágl [-] (83. T. Anděl [-] ) , L. Hruška [-]

ŽK: 54. K. Svoboda , 88. T. Lorenc - 78. J. Bouček , 86. L. Hruška .
Místo: Žebrák. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nusl Miroslav - BARTOŠ Pavel, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.