5:3
(3:0)
60. T. Otava
76. M. Boháč
84. A. Suchna (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Třebíč


Branky


33. V. Maleta , 34. V. Maleta , 37. V. Maleta , 47. M. Řezáč , 88. V. Maleta - 60. T. Otava , 76. M. Boháč , 84. A. Suchna (vl.)
11

Třebíč odskočila na rozdíl čtyř branek, hosté po přestávce dotahovali, ale na body nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté začali aktivně, ale žádný z náznaků šancí v branku nepřetavili. Poté zkoušel štěstí domácí Maleta, ale Černý jeho pokus zblokoval. Poté se už domácí málem radovali, ale míč skončil po standardní situaci jen na tyči. Poté se zaskvěl hostující gólman, který vyrazil Maletovu ránu na bližší tyč. Ve 33. mínutě už domácí střelec nedal Miličevičovi šanci a sólo proměnil - 1:0. Hned na to hosté přišli o míč, Řezáč přihrál Maletovi a ten se znovu trefil přesně - 2:0. Ve 37. minutě si oba domácí hráči akci zopakovali a Maleta slavil hattrick během čtyř minut - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Dvě minuty po přestávce využili domácí zmatky v obraně Herálce, Maleta přihrál Řezáčovi a bylo to o čtyři branky - 4:0. Po hodině hry si pěkně převzal míč Otava, obešel obránce a přece jenom vykřesal jiskřičku nadějě pro hosty - 4:1. V 76. minutě se přes Skálu a Štěrbu dostal míč až k Boháčovi, který si v tutovce věděl rady - 4:2. V 84. minutě bylo zaděláno na drama. Boháč posunul míč na Skálu, jehož střelu tečoval Suchna a už to bylo jen o gól - 4:3. Srovnat mohl Hamák, ale trefil jen tyč. V 88. minutě se dostal do dalšího brejku Maleta a svojí čtvrtou brankou uklidnil domácí celek - 5:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Tři zápasy se opakuje stejný scénář – nějakých 20 minut hrajeme dobře, vytváříme si šance, pak ale inkasujeme a herně nás to utlumí. Ocenit hráče je třeba za to, že se za stavu 4:0 ještě zvedli a sahali po senzaci. Nelze však inkasovat tolik branek a pak manko honit v posledních minutách! Ze tří posledních zápasů jsme dostali 11 gólů, drtivá většina z nich byla po hrubých individuálních chybách… Musíme samozřejmě brát v úvahu, že hrajeme celé jaro prakticky ve 12 – 13ti lidech a chyby přichází i díky únavě. Druhé místo se nám vzdálilo, musíme se koukat spíše za sebe, ale dokud tam ta šance je, neměli bychom se jí vzdávat.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - M. Řezáč [-] (90. R. Pokorný [-] ) , O. Uličný [-] , V. Maleta [-] , P. Kremláček [-] (79. K. Kristek [-] ) , T. Staněk [-] (46. J. Dlapka [-] ) , T. Nnadi [-] , I. Koníř [-] , S. Renát [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-]

TJ Sokol Herálec
M. Miličevič [-] - V. Uchytil [-] (46. M. Kučera [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] (65. P. Hamák [-] ) , J. Skála [-] , M. Boháč [-] , J. Štěrba [-] , R. Kadlec [-] , J. Slováček [-] , O. Černý [-] , M. Zobač [-]

ŽK: 78. S. Renát - 54. M. Boháč , 79. P. Hamák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - ŽALOUDEK Patrik, VYSKOČIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Krásný začátek kola, nabízela by se neprohra domácích, nicméně od pátku probíhá v Třebíči festival BeerHouse, což může zamíchat s předzápasovou kondicí domácích. Ivo Koníř na vše nestačí, hosté v handicapu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza