3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy si doma poradily s SKP


Branky


0

Na půdu Kosmonos přicestovali v sobotu dopoledne hráči SKP. Jednalo se o souboj sousedů v tabulce, kdy oba celky získali shodně 9 bodů. Spokojenější mohli být po zápase domácí, kteří v druhém poločase dokázali odskočit svému soupeři a nakonec se mohli radovat z pohodlné výhry 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez jediné branky

Domácí nastoupili do zápasu v omlazené sestavě, když se do základní sestavy vešli hned tři dorostenci. Aktivnější domácí v první půli hrozili převážně z mnoha standartních situací, ovšem branku se jim vstřelit nepodařilo. Několikrát hosty zachránil dobře chytající Suchý. SKP dobře bránilo a spoléhalo na rychlé protiútoky. Pár šancí si hosté také vypracovali, ale rovněž je nedokázali využít. Nic víc první půle nenabídla a do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Výkon domácích měl k ideálu daleko a tak o poločasové přestávce musel trenér Tůma zvýšit hlas.

Zlepšený výkon přinesl tři branky

Poločasová pauza domácím pomohla a do druhého poločasu vstoupili aktivněji, zlepšený pohyb dělal hostům problémy. Svou převahu domácí vyjádřili gólově hned tři minuty po pauze, kdy se prosadil kanonýr Došlý. První inkasovaná branka dostala hosty do kolen a od té doby už měli domácí zápas plně v rukou. Do dvoubrankového vedení se Kosmonosy dostaly po hodině hry, kdy se prosadil dorostenec Podzimek. Skóre utkání uzavřel dvě minuty před koncem střídající Železný z pokutové kopu a domácí tak v klidu dokráčeli pro další tři body v tabulce a zařadili se tak na průběžné třetí místo tabulky. Dobrou formu budou chtít Kosmonosy potvrdit příští týden na Astonce, kde se utkají s posledním Sportingem. Napravit nepovedené utkání se naopak bude snažit SKP na Klášteře.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Lukáš Brodský (hráč)- SK Kosmonosy: "V prvním poločase jsme zahrávali snad deset standartek, ale několikrát hosty zázračně podržel brankář. O poločase trenér zvýšil hlas a druhá půle už byla o něčem jiném. Plno šancí jsme ještě zahodili a tak stav 3:0 může být pro SKP ještě docela přijatelný."

SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš (hráč)- SKP Mladá Boleslav: "Začali jsme se zbytečným respektem. V závěru prvního poločasu jsme domácí donutili chybovat, jenže selháváme v koncovce. Na góly se strašně nadřeme, dnes jsme nevstřelili ani jeden. Ve druhém poločase jsme v úzké sestavě neměli síly zabojovat alespoň o bod."



Sestavy


SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - J. Podzimek [-] , J. Čejka [-] (46. J. Řehoř [-] ) , M. Procházka [-] (88. P. Kopecký [-] ) , J. Fanta [-] , F. Kopal [-] , L. Došlý [-] (77. J. Železný [-] ) , L. Brodský [-] , J. Kožíšek [-] , M. Gregorovič [-] , P. Bernard [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - M. Ditrich [-] , L. Tětek [-] , P. Holík [-] - P. Žahourek [-] , T. Kovač [-] (85. J. Vávra [-] ) , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] (72. L. Fábry [-] ) - V. Prokhorov [-] , M. Řípa [-] (60. T. Ochirchuluun [-] ) , Š. Tomš [-]

ŽK: 45. P. Vlk - 75. P. Suchý , 80. P. Holík , 89. M. Ditrich .
Hráči zápasu: J. Kožíšek - P. Žahourek .
Místo: Kosmonosy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grešo Vilém - KERN Patrik, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.