2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obavy Tvrze se naplnily. Lužná vzala Rakovníku prvenství


Branky


0

Do soboty byla vedoucím celkem II. třídy rakovnická rezerva, tu z čela sesadila trochu překvapivě Sparta Lužná, která na hřišti u potoka zvítězila 3:2. Stejně jako v mnoha dalších zápasech byl hlavní postavou útočník Pepík Vejvoda, který byl u všech tří branek. Na jednu nahrál a dvě sám dal. Domácí byli velkou část zápasu lepší, ale góly dali jen dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná začala výborně. Skóre otevřel Vejvoda, který mimo jiné přidal i poslední - tu rozhodující branku. Byli to ale domácí, kdo měl více ze hry, jenže kýžený gól ne a ne přijít. Naopak další velkou šanci měl hostující Vejvoda, se kterým měli domácí velké problémy.

Rakovničtí měli větší tlak a spoustu šancí. Bohužel dva hlavičkové pokusy Gašpárka, dvě střely kapitána Fojtíka z vápna, slibné šance Plačka nebo M. Tvrze, se mezi tyče prostě nevešly. K tomu všemu ještě chytal dobře brankář Rác.

Ani druhý poločas nezačal pro domácí moc přívětivě, protože tři minuty po změně stran musel zastavit Vydra nedovoleně prchajícího Vejvodu. Ke smůle domácího obránce šel luženský útočník sám na branku a byl ve vyložené brankové příležitosti. Rozhodčí Sýkora musel sáhnout do zadní kapsičky pro červenou kartu.

I přesto se mohli domácí dostat do hry, když měli v 52. minutě výhodu pokutového kopu, kterou také Fojtík využil - 1:1.

Hosté se dostávali do šancí jen sporadicky, ale většinou zásluhou rychlonohého mladíka Vejvody, který byl i u druhé branky hostů, když unikl po křídle a přihrál nezjištně Fronkovi, který se nemýlil - 1:2.

Nerozhodný stav se na ukazateli rozsvítil znovu v 75. minutě, o což se postaral střídající brankář Hrbek, který byl na hřišti (v útoku) teprve chvilku - 2:2.

Pět minut před koncem přišla již zmíněná rozhodující branka Vejvody, která znamenala tříbodový zisk pro Lužnou.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): Utkání s Lužnou se mi nehodnotí vůbec lehce. Již v týdnu jsem kamarádům říkal, že mám obavy, aby naše utkání nebylo překvapením kola, že luženská Sparta je nevyzpytatelným soupeřem… Bohužel se mé obavy naplnily, když hosté předvedli doslova smrtící brejky. Z šesti útočných akcí nám dali 3 branky. V útoku nás zlobil především rychlonohý Vejvoda. My jsme si vytvořili řadu šancí, byli jasně fotbalovější, diktovali jsme tempo hry, ale bohužel jsme nebyli tak produktivní jako hosté. Dnešní utkání bych mohl označit za obrovskou lekci z produktivity.

TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác (vedoucí): Čekal nás jeden z nejsilnějších soupeřů a vedoucí celek OP. Po porážce z minulého kola od posledního Pavlíkova asi nikdo nečekal, že by zde mohla Sparta bodovat. Nakonec se zrodil tento senzační výsledek. Ale takový je fotbal. Pochvalu u našeho celku zaslouží zejména brankář Rác, který zneškodnil několik brankových příležitostí domácích a útočník Vejvoda. Celé mužstvo podalo velmi bojovný a kolektivní výkon. Kluci splnili taktické úkoly od trenéra.



Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - P. Vydra [-] , P. Kýzl [-] , P. Hovorka [-] , J. Plaček [-] - M. Fojtík [-] , Z. Červený [-] , R. Hamouz [-] (70. T. Hrbek [-] ) , J. Jiránek [-] (80. P. Hornof [-] ) - R. Gašpárek [-] , M. Tvrz [-] (65. R. Hertl [-] )

TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - D. Kopernický [-] , M. Rek [-] , J. Kolínský [-] , J. Dolhý [-] - J. Polanský [-] , S. Fronk [-] (80. P. Staněk [-] ) , P. Ambrůžek [-] , J. Špička [-] (73. R. Grill [-] ) - R. Šnajdr [-] (90. J. Sláma [-] ) , J. Vejvoda [-]

ŽK: 6. M. Tvrz , 89. R. Hertl . ČK: 48. P. Vydra .
Hráči zápasu: M. Fojtík - J. Vejvoda .
Místo: Městský stadion. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Sýkora Antonín - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.