3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes ve Hředlích nevyhrála už jedenáct let


Branky


0

Neuvěřitelná bilance. Hředle si drží celkem pěknou řádku let svoji neporazitelnost vůči Kněževsi. Ani tuto sobotu to hosté nedokázali zlomit, i když měli v závěru zápasu velký tlak. V utkání se také vylučovalo a Hředle své vedení udrželiy i v deseti. V tabulce se zařadila Kněževes právě za svého soupeře, kterému patří bronzová příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali z kopce a šli do vedení

Úvod do zápasu měli Kněževeští přesně podle svých představ. Prozradili nám, že chtěli vyhrát los a mít volbu strany, aby mohli hrát z kopce. Vše šlo podle plánu, navíc v první minutě trefil Hrubý technickou střelu břevno.

Chvilku potom zaváhal Hanych s rozehrávkou, domácí se zmocnili míče a byla z toho brejková situace, kterou hředelský Vitner vyhodnotil špatně. Poté musel Lenner opět likvidovat střelu Vitnera, který upaloval sám.

V 17. minutě po rohu Holečka a následné hlavičce Malafy, šli hosté do vedení. Jen o pár minut později se podařilo po závahání hostující obrany srovnat stav Vitnerovi, který opět utekl sám. Hrál se bojovný fotbal, kde si hráči nedarovali metr prostoru.

Bylo vidět hodně soubojů, ale domácí hráli velice obětavě, když několik slibných pokusů dokázali zablokovat. Po chybě Vrábíka, který minul ve výskoku balón, utekl Bechner, který se nemýlil a porstřelil Lennera 2:1.

Hředle i v oslabení své vedení udržely

Ve druhé půli se Kněževes snažilla domácí zmáčknout a vstřelit vyrovnávací branku, ale znovu se nemohla dostat do pořádného zakončení. V 56. minutě po chybě Vršeckého J., který se nechal lacině obrat o balón, utekl Bechner a navýšil náskok na 3:1.

Pár minut na to domácí brankář Malinosvký zahrál rukou mimo vápno, vysloužil si žlutou kartu a Vrábíkovu střelu z vápna dokázal z čáry vykopnout Somol. O chvilku později se vylily ven emoce... V závaru před brankou chytl míč domácí brankář, hostující Hrubý dohrával souboj a lehce strčil do Malinovského, což neunesl obránce Houdek a strčil do protihráče.

Sudí Kučera udělil oběma hráčům žlutou kartu, a jelikož měl Houdek již druhou za předchozí faul, musel předčasně do sprch.

Domácí se zatáhli a hráli na brejky, kdežto hosté se snažili dobývat. Nejvíce zlobil domácí Bechner, který několikrát provětral obránce hostí. Nicméně se Kněževeští dokázali dostat do hry, a to díky Hrubému, který v 65. minutě prostřelit Malinovského 3:2.

V závěru měli hosté obrovský tlak a všechny balony směřovaly do vápna. K odraženému míči se dostal Vrábík, jehož střelu jen tak tak Malinovský vyrazil a Hrubý byl při dorážce zblokovaný.

Hlavou se neprosadili ani Kozák s Hanychem. P. Čihař mířil zpoza vápna přesně na branku, ale domácí strážce vyrazil merunu na roh, načež Vrábík z trestného kopu jen těsně minul. V závěru ještě likvidoval Bechnerovu šanci hostující brankář Lenner.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí): Až do vyloučení se hrál vyrovnaný zápas, který se musel divákům líbit. Soupeř byl o něco více na míči, ale naše šance byly nebezpečnější. Po vyloučení jsme se hodně zatáhli a snažili se udržet výsledek. Hosté tlačili, ale celý tým hrál opravdu obětavě a disciplinovaně. Remíza by byla asi spravedlivějším vyjádřením poměru sil, ale dali jsme o jednu branku více jak soupeř. Absolutorium zaslouží dnes i Bechner, který na hrotu sváděl hodně soubojů a dokázal dělat obtíže i když jsme hráli v desíti.

FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč): Na půdě Hředel se nám již dlouhodobě nedaří, myslím, že již 11 let jsme zde nevyhráli. Na zápas jsme se snažili takticky připravit a smolnou sérii jsme chtěli zlomit, což se nám v prvních chvílích dařilo a dokázali jsme se dostat do vedení, ale pak už jsme po chybách v obraně jen dotahovali celý zápas. Domácí trestali naše chyby a sami se chyb moc nedopouštěli. Na oba naše góly jsme se obrovsky nadřeli, kdežto domácím jsme 3 góly vlastně darovali a s tím se vyhrát nedá. Šance jsme měli, ale domácí nám padali do střel a kde nebyl blokující hráč, byl brankář, který několik slibných pokusů dokázal chytit a nebo alespoň vytěsnit. Prohra nás mrzí, nebyli jsme herně horším týmem.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , V. Holý [-] , M. Došek [-] , P. Houdek [-] - D. Šmíd [-] (89. M. Pichnarčík [-] ) , V. Šmíd [-] (83. V. Hladký [-] ) , J. Sláma [-] , M. Holý [-] - D. Bechner [-] , A. Vitner [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vršecký [-] , P. Čihař [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] (57. R. Vaníček [-] ) - P. Holeček [-] , K. Hrubý [-] , J. Hanych [-] , L. Malafa [-] - L. Kozák [-] , M. Kutílek [-]

ŽK: 42. M. Došek , 55. P. Houdek , 57. V. Malinovský - 60. K. Hrubý , 69. R. Vaníček , 83. L. Kozák . ČK: 60. P. Houdek .
Hráči zápasu: V. Malinovský - K. Hrubý .
Místo: FK Hředle. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.