2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešné to opět zkomplikovaly omluvenky


Branky


0

Nerozhodný stav na Olešné a následný pomocný bod z pokutových kopů nahrál samozřejmě spíš Jesenici, která je v tabulce II. třídy o tři body před svým sobotním soupeřem. Trenéra Olešné zužovalo velké množství omluvenek, hosté už naopak mohli postavit omilostněného Šťastného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal náporem Jesenice, do první šance se dostal Brda, který krásnou akci po pravé straně, kdy si narazil s J. Pfejferem, zakončil před vybíhajícícm Fidlerem těsně vedle pravé tyče. Hráči Olešné se do první šance dostali až ve 30. minutě, ale jejich zakončení skončilo pouze na břevně Řehořovi svatyně.

 

První zásah zaznamenala Jesenice o šest minut později, kdy J. Pfejfer vybojoval v rohu hřiště míč a předložil Jeníčkovi lahůdkovou přihrávku před odkrytou branku a s touto nabídkou si posledně jmenovaný poradil bez vážnějších promlémů.

 

Domácí srovnali tesně před přestávkou, ojedinělou akci zakončil Patrik Telvák - 1:1.

 

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a většinu času měli míč na svých kopačkách hráči domácího celku. Tuto převahu dokázali přetavit v 68. minutě ve vedoucí gól - opět z kopačky Patrika Telváka.

 

Olešná tak sklidila částečné ovoce za to, že víceméně nepouštěla Jesenici ke své vlastní bráně. Hosté i přes nepříznivý stav nesložili zbraně a ke konci zápasu přeskupili rozestavení na tři útočníky.

 

Tento tah trenéra Bočánka přinesl kýžený efekt, a to když v 82. minutě zajistil srovnání na 2:2 středopolař Brda. Akce začala po pravé straně, Petr John přihrával do ulice nabíhajícímu Brdovi, který se tentokrát již nemýlil a míč dopravil s pomocí tyče do branky Olešné.

 

Při rozdělování pomocného bodu byli přesnější Jeseničtí, kteří zvládli disciplínu pokutových kopů lépe - 3:4.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal (trenér): Bohužel se již stalo tradicí, že nám chybí v každém zápase z různých důvodů mnoho hráčů, a tak nastupujeme pokaždé v jiné sestavě. Nejinak tomu bylo i dnes. Hosté byli častěji na míči, měli tlak, ale na vyložené šance to bylo vyrovnané. My jsme navíc dvakrát nastřelili brankovou konstrukci, takže si myslím, že remíza je spravedlivá. Při penaltách měli pevnější nervy hosté.

FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): Naši hráči podali velmi slabý výkon. Olešná byla hratelsným soupeřem a my měli na to, abychom získali tři body. Nakonec po penaltové loterii máme dva, takže spokojenost je jen částečná...



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Ličman [-] , A. Hlavsa [-] , M. Vodrážka [-] , M. Pakši [-] - R. Jiránek [-] (68. L. Helebrant [-] ) , J. Procházka [-] , M. Sládek [-] , P. Telvák [-] - T. Vodrážka [-] , J. Karas [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. John [-] , J. John [-] , S. Pfejfer [-] , Z. Balý [-] - P. Kotek [-] , J. Pfejfer [-] , D. Brda [-] , F. Horvát [-] (68. D. Casas [-] ) - P. Šťastný [-] (81. M. Pacourek [-] ) , D. Jeníček [-]

ŽK: 32. M. Pakši , 39. R. Jiránek , 44. P. Telvák - 62. D. Brda , 89. J. John .
Hráči zápasu: P. Telvák - D. Brda .
Místo: Sportovní areál Olešná. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Polívka Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.