0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obléhání kolešovické branky se gólu nedočkalo


Branky


0

Utkání mezi Kolešovicemi a Lány se hrálo v opačném sledu. Na trávě v Kolešovicích totiž probíhaly hasičské závody, a tak museli fotbalisté Českého Lva do Lán. Evidentně jim to ale nevadilo, protože jim nadšení z minulého týdne vydrželo a k bodu, který vydřeli v Kněževsi, přidali další tři, i když trochu šťastně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 10. minutě přišla ojedinělá šance hostů. Stoper Vicjan z pětatřiceti metrů umístil krásnou ranou svůj projektil do levého horního rohu. Gólman Novák reagovat nestačil.

Když vypíchl rozehrávku lánských stoperů Houška a řítil se sám na goómana, vypadalo to na jednoznačné představení. Zakončení bylo ale zbrklé a otěže zápasu převzali domácí.Branku Kolešovic obstřelovali ze všech stran, avšak ani jednou nedokázali míč dotlačit do sítě.

Pod lánským stálým tlakem se nepovedlo do poločasu domácím vyrovnat.

Do druhé poloviny vstoupily Lány stejně jako do první, se stejným cílem, se stejným odhodláním. "Chtěli jsme dát kontaktní gól a zkorigovat zápas," přiznává středopolař Jakub Matějka, jehož přání vyslyšeno ale nebylo.

Hra tomu nasvědčovala, ale šlo o pouhé obléhání kolešovické branky. Domácí neproměnili žádnou šanci. Skoro všechny pokusy Lán vznikaly po křídelních únicích a následných centrovaných balonech.

Uklidit míč do branky se nepodařilo kapitánovi Dudášikovi, ani Loskotovi staršímu. Oba měli tři tutovky na noze...

V 80. minutě podtrhl výsledek po průniku do vápna přízemní střelou k tyči D. Polánek. Hosté vytěžili z minima maximum a odvezli si tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka (hráč): Výsledek celého týmu byl dobrý, ale konečný výsledek nespravedlivý, protože jsme byli lepším celkem. Bohužel se potvrdilo - nedáš, dostaneš. Rozhodčí pískali výborně, jen malá výhrada. Mohla být odpískaná penalta po jasném faulu gólmana Herinka na Švolbu.

Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (hráč): Dnešní zápas by se úrovní naprosto ztratil ve 4. třídě. Především druhý poločas byl z naší strany tragický, až trapný. Být proti jiný soupeř, museli jsme si odvézt minimálně tři nebo čtyři góly. Tentokráte se k nám přiklonilo štěstí. Pokud ovšem podáme stejný výkon v Janově, nedopadne to vůbec dobře.



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - P. Dudášik [-] , D. Dudášik [-] , L. Krob [-] , J. Loskot [-] - Č. Dolák [-] , D. Jirava [-] (60. J. Čapek [-] ) , J. Matějka [-] , V. Loskot [-] (79. D. Keller [-] ) - L. Švolba [-] , M. Reichl [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Štícha [-] , J. Vician [-] , J. Kovář [-] , J. Herink [-] - M. Stiska [-] , M. Holeček [-] (64. L. Suchánek [-] ) , M. Houška [-] , P. Barthel [-] - T. Prais [-] (70. J. Polánek [-] ) , D. Polánek [-]

ŽK: 52. P. Barthel , 61. T. Prais .
Místo: Stadion Vlastimila Švolby Lány. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stibor Radek - Zdeněk Polívka, Marek Titlbach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.