Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá deklasovala Dolní Lutyni


Branky


3

Horní Suchá zažila povedený úvod sezóny, svou formu přijela potvrdit do trápící se Dolní Lutyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitou roli hrály rohové kopy

Hosté potvrzovali roli favorita, hru měli pod kontrolou již od prvních minut. Převahu v gól přetavili už v osmé minutě, kdy se po pohledné kombinaci Drábka s Orlickým ocitl sám před brankářem právě Orlický, který v situaci zachoval chladnou hlavu a poslal hosty do vedení. Hned za čtyři minuty zahrávali hosté roh, ve vápně se nejlépe zorientoval stoper Čermák a navýšil vedení na 0:2. Chyby v bránění rohu se ve 30. minutě dopustili i sami hráči Horní Suché, špatně pokrytý Bednář k radosti domácích fanoušků snížil na 1:2. Následně se Dolní Lutyně dostávala více do hry, nebezpečné příležitosti si ovšem nevytvořila. A tak znovu udeřili hosté, těsně před koncem půle, a opět po rohovém kopu. Na správném místě stál Čermák a uzavřel poločasové skóre na 1:3.

Hosté dostali od trenéra seřváno

Trenér Horní Suché byl s výkonem týmu v závěru poločasu evidentně nespokojený a svým svěřencům to dal v kabině pořádně najevo. Ti se nahecovali a na soupeře znovu vlétli. Práci jim ulehčil hned v 49. minutě brankář Noworyta, který uviděl červenou kartu za hru rukou mimo pokutové území.  Od této chvíle to byla hra pouze na jednu branku. Domácím se podařilo tlaku odolávat jen čtvrthodinu. Poté se postupně prosadili Tyrlík, Čermák, který tak zkompletoval hattrick, a v samotném závěru uzavřel na 1:6 Galík. Domácí mohli být za tenhle výsledek ještě rádi, Horní Suchá totiž v průběhu druhého poločasu pár dalších vyložených šancí neproměnila. 



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Trenér Tomáš Konesz: „Zápas jsme měli pod kontrolou i když jsme si nechali v prvním poločase vstřelit zbytečný gól. V poločase jsem musel hodně zvýšit hlas, protože jsme si mysleli, že půjde vše samo. Druhý poločas už byla hra na jednu bránu, i když jsme zase neproměnili tutovky. Ale jinak spokojenost"



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
J. Noworyta [-] - P. Sagitarius [-] , D. Hellebrand [-] (45. R. Malíř [-] ) , M. Jurčík [-] (42. P. Zapletal [-] ) , M. Šulej [-] , K. Bartoš [-] (76. N. Panteleimon [-] ) , R. Lachman [-] , L. Bednář [-] , . Macko [-] , A. Duda [-] , M. Onderka [-]

Sportovní klub Horní Suchá
M. Zagóra [-] - R. Kolder [-] (45. M. Rybár [-] ) , P. Čermák [-] , P. Szelong [-] - S. Szelong [-] , J. Galík [-] (77. D. Kurečaj [-] ) , V. Miček [-] (64. Š. Křístek [-] ) , M. Tyrlik [-] , F. Kulich [-] (64. J. Mironidis [-] ) - D. Orlický [-] , D. Drábek [-] (45. Š. Galík [-] )

ČK: 49. J. Noworyta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - JUREK Jakub, ABSOLON Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej König

Expert: Jan Škuta
Tip experta: výhra hostů

Musím věřit našim!

Tip: výhra hostů