P. Trúnek 29.
M. Šmíd 37.
T. Pleva 81. (p.)
3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová doma padla s Bánovem


Branky


29. P. Trúnek , 37. M. Šmíd , 81. T. Pleva (p.) - 10. L. Franc , 17. R. Vašička , 46. R. Guryča , 59. R. Vašička
6

Domácí fotbalisté nepotvrdili roli mírného favorita a na svém hřišti padli s dobře hrajícím Bánovem 3:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas musel diváky bavit

Kdo si udělal v neděli čas na fotbalové utkání mezi Březovou a Bánovem, nemohl toho litovat. K vidění bylo velké množství branek a tudíž si fanoušek defenzivního fotbalu asi nepřišel na své. Začátek zápasu domácí fotbalisté poněkud nechytili a už v 17. minutě prohrávali o dvě branky zásluhou France a dobře hrajícího Vašičky. Chvíli na to se trefili i domácí fotbalisté. Konkrétně Trúnek, který stejně jako v minulém zápase, nedal hostujícímu brankáři šanci. Utkání poslal do nerozhodného stavu Šmíd, který střelou k tyču vyrovnal na 2:2. Když už si všichni přítomní mysleli, že se půjde do kabin za nerozhodnutého stavu, vzal si slovo Guryča a nechytatelnou ránou poslal hosty opět do vedení. 

Domácí už jen zásluhou penalty přídali jednu branku

Ve druhém poločase se domácí fotbalisté snažili o brzké vyrovnání, to se jim však bohužel nepodařilo. Naopak z brejkové situace šli hosté opět do dvoubrankového vedení zásluhou Vašičky, který tak přidal svoji druhou branku. Domácí fotbalisté se ještě snažili o nějakou korekci výsledku, ale z jejich strany se už jen podařilo zásluhou Plevy z pokutového kopu upravit na konečných 3:4. Líbivý zápas tak skončil vítězstvím hostujícího celku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březová
Martin Šmíd: Začátek zápasu domácí nechytili a v 17.minutě už prohrávali 0:2 po brankách France a Vašičky. Poté domácí zabrali a začali si vytvářet šance a během 8 minut vyrovnali brankami Trúnka a Šmída. Domácí mohli jít do kabiny klidně za vedení o další dvě branky, velké šance však nevyuzili nebo je zneškodnil hostující gólman Vystrcil. Naopak těsně před polocasovou přestávkou se z přímého kopu nechytatelne trefil Guryča 2:3. V druhé půli se domácí chtěli chytit hned ze začátku ale to se bohužel nepodařilo a naopak z brejku šli hosté znovu do dvoubrankového vedení, když svou druhou trefou zvyšoval Vašička. Poté domácí vrhli všechny síly do útoku ale podařilo se jim už jen z penalty korigovat Plevou na 3:4 Závěrečný tlak vyrovnání nepřinesl.

FC Bánov
Roman Vašička: Byli jsme aktivnější a rychle jsme šli do vedení, což nám pomohlo. Soupeř hrozil z nakopávaných míčů do vápna z čeho jsme dostali bohužel dva zbytečné góly. Naštěstí se nám podařilo zase odskočit a udržet výsledek. Konec byl zbytečně vyhrocený, kde došlo na menší potyčky. Pro nás důležitá výhra.



Sestavy


TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - P. Trúnek [-] , M. Holboj [-] , P. Habánik [-] , O. Kučera [-] , T. Ševčík [-] , J. Smítal [-] , P. Blažek [-] , D. Janků [-] , B. Bruštík [-] , M. Křeháček [-]

FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , P. Borák [-] , P. Bobek [-] , L. Mahdal [-] - L. Franc [-] , V. Klon [-] - R. Velecký [-] , R. Vašička [-] , R. Guryča [-] - P. Mahdalíček [-]

ŽK: 79. M. Holboj , 85. P. Trúnek , 90. M. Přibyl , 90. D. Janků , 91. P. Blažek - 48. R. Kročil , 67. J. Hauerland .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HURÁB Lukáš - ZETÍK Ladislav (N), POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Patrik Trúnek
Tip experta: výhra domácích

Březová musí nakopnúť vrtulu aj pred domácimi fanúšikmi

Tip: výhra domácích

Tip: remíza