2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

24.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov porazil Tasovice a drží se nad sestupovým pásmem


Branky


10

AktualizovánoPelhřimov doma nezaváhal a porazil Tasovice 2:1. Pro Pelhřimov šlo o velice důležité vítězství, které jej udrželo v aktuální tabulce těsně nad hranicí sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším divizním utkání přivítali Pelhřimovští na domácí půdě sympatický tým z Tasovic. Byli to právě hosté, kteří se ujali vedení. A to už v 9. minutě po akci z pravé strany a nedůrazném bránění domácích – 0:1. Dvě minuty na to vybojoval Hotovec rohový kop, centr Niederleho hosté odhlavičkovali a šli do brejku, který zakončili střelou po zemi těsně vedle Leškovy brány. V 15. minutě měli Pelhřimovští dvě standardky (rohové kopy), ani jedna však neměla gólový efekt. Ve 35. minutě zakončoval Niederle po obloučku Poula těsně nad hostující bránu. Domácí se střelecky neprosadili ani ve 43. minutě, to zakončení sebral z hlavy Zachovi hostující brankář. A kdy se ve 45. minutě ze standardní situace nadvakrát neprosadil Rajtmajer, šlo se do šaten za stavu příznivějšího pro hostující tým.

Do druhé půle nastoupili aktivněji domácí. Již v 46. minutě vybojovali rohový kop. Proti centrovanému míči ale zasáhl hostující gólman. Dvě minuty na to se v šanci ocitl Šimon, po standardce bohužel pro domácí hlavičkoval jen těsně vedle. V 52. minutě se přeci jen zadařilo. Po přihrávce Moravy se prosadil Poul – 1:1. V tu chvíli již měli domácí navrch. V 60. minutě po přihrávce Jiříka střílí Niederle, protože míč byl tečován, mají domácí další rohový kop. Standardku domácí zakončili skákavou přízemní střelou těsně vedle. V 83. minutě přišla další obrovská šance domácího týmu, kdy se snažil střelecky prosadit z dorážky opět Poul. V 85. minutě se domácí konečně dočkali zasloužené branky. Tříbodovou trefou upravil konečné skóre na 2:1 stoper Pelhřimova Rajtmajer.

 

Autor reportu: FK Maraton Pelhřimov



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Po hloupé porážce ve Speřicích a předchozích domácích nezdarech jsme byli přitlačeni ke zdi a potřebovali jsme vyhrát. Počtvrté na jaře jsme doma rychle prohrávali, ale hráči neztratili hlavu ani víru, a šli si dál za svým cílem. Ve druhém poločase jsme v pohodě hrajícího soupeře, který táhl sérii šesti kol bez porážky, dostali pod tlak, a po několika zahozených šancích nakonec výsledek gólem stopera pět minut před koncem otočili. I soupeř uznal, že zaslouženě, ten druhý gól visel ve vzduchu a všichni hráči za ním odhodlaně šli. Takto se hraje o záchranu, tak musíme pokračovat.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , D. Jiřík [-] (72. J. Adam [-] ) , A. Hotovec [-] , F. Morava [-] (92. A. Morava [-] ) , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] (84. D. Viktora [-] ) , M. Niederle [-] (92. M. Horák [-] ) , T. Vacek [-] , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-]

TJ Sokol Tasovice
A. Klimek [-] - T. Cihlář [-] (61. J. Daniel [-] ) , J. Vašina [-] (85. L. Hrazdílek [-] ) , R. Švarc [-] , P. Železný [-] , A. Ryška [-] , M. Garčic [-] (72. J. Pazdera [-] ) , M. Moravec [-] (72. P. Štancl [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] , M. Blahoudek [-]

ŽK: 76. D. Poul - 39. M. Moravec , 69. A. Ryška , 87. J. Pazdera .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Haala
Tip experta: výhra hostů

Trápící se Pelhřimov duel nezvládne, naopak Tasovice se zkušenými hráči se přiblíží k záchraně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů