5:4
(1:3)
6. T. Simandl (p.)
35. V. Čurda
36. V. Čurda
84. T. Simandl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přestřílel Želetavu


Branky


1. Z. Carda , 47. F. Dymáček , 61. V. Musil , 65. Z. Mucha , 80. Z. Dvořák - 6. T. Simandl (p.) , 35. V. Čurda , 36. V. Čurda , 84. T. Simandl (p.)
15

Devět branek a velký obrat domácích. To bylo k vidění v Budišově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Vstup do zápasu vyšel domácím parádně. Hned v první minutě zaskočil hostující obranu veterán Carda - 1:0. Za pět minut ale domácí faulovali ve svém vápně a Simandl nabídnutou penaltu proměnil - 1:1. Hosty branka nakopla a do přestávky se radovali ještě dvakrát, když se v rozmezí dvou minut dvakrát trefil Čurda - 1:3. Otřesení domácí byli rádi, že se dočkali poločasové pauzy.

Domácí po přestávce otočili

Ta domácí probrala a začaly se dít věci. Hned po dvou minutách druhého poločasu byl na konci akce Dymáček a prostřelil Tománka - 2:3. Domácí se dostali do tlaku a po hodině hry se dočkali díky Musilovi vyrovnání - 3:3. To nebylo z jejich strany vše. Za další čtyři minuty totiž strhl vedení na stranu Budišova nestárnoucí Zdeněk Mucha - 4:3. Hosté nestačili zachytávat domácí útoky a v 80. minutě inkasovali z kopačky Dvořáka další gól - 5:3. V 84. minutě vykřesal pro hosty naději díky druhé proměněné penaltě Simandl - 5:4. Vypjatý závěr další branku nepřinesl. Po závěrečném hvizdu ještě domácí Kazda po rozmíšce s Čurdou viděl červenou kartu.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - Z. Carda [-] (72. J. Sedláček [-] ) , F. Dymáček [-] (92. V. Zahrádka [-] ) , L. Votava [-] (46. O. Kazda [-] ) , J. Dufek [-] , Z. Dvořák [-] , T. Mors [-] , Z. Mucha [-] , V. Musil [-] , J. Večeřa [-] (89. M. Pekárek [-] ) , S. Dušovský [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - Z. Dvořák [-] (70. O. Vacek [-] ) , M. Jungr [-] , F. Kasáček [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , L. Zbožínek [-] , V. Jakeš [-] (83. T. Veselský [-] ) , S. Wasserbauer [-] , M. Homola [-] , D. Hybner [-]

ŽK: 5. V. Musil , 91. M. Pekárek - V. Čurda , 54. D. Hybner . ČK: O. Kazda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - BABÁK Martin, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích