5:2
(3:1)
12. P. Bureš (p.)
77. S. Padrtka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov bere tři body


Branky


14. D. Sommer , 15. J. Pokorný , 38. J. Pokorný , 71. R. Ganzwohl , 84. J. Švoma - 12. P. Bureš (p.) , 77. S. Padrtka (p.)
25

Rozjetí hosté narazili ve Velkém Beranově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Utkání začaly oba celky svižně, již ve 12.minutě využil nedorozumění Ludvík, který míč těsně vypíchl před Roudenským a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil Bureš - 0:1. Jenže netrvalo dlouho a domácí srovnali, po presingu na hostující obranu se k míči dostal dostal Hažmuka, jeho střelu vytěsnil brankář na břevno, ale nejmenší hráč na hřišti Sommer vrátil míč hlavou do branky - 1:1. Domácí ještě víc ožili a byli všude o krok před soupeřem, z čehož vyústila vedoucí branka. Ostrý centr do vápna vyboxoval Juračka mimo šestnáctku, Pokorný si skvělě zpracoval míč a ještě lépe jej uklidil do brány - 2:1. Ještě chvíli domácí těžili z rychlé otočky, ale pak se hra srovnala a soupeř přeci jen začal ukazovat útočný potenciál, ale domácí obrana spoustu střel zblokovala nebo hosté v dobré pozici netrefili branku. Další snažení hostů utnul po standardní situaci opět Pokorný, který vložil hlavu do stříleného centru a zvýšil před poločasem na rozdíl dvou branek - 3:1.

 

Domácí si vedení pohlídali

 

Druhá půle začala opatrněji, míč hodně střídal majitele a příležitosti ke vstřelení branky měli hosté, ale Roudenský dokázal reagovat na tečovanou střelou a změnu skóre nedopustil. Stav se neměnil ani po sérii nebezpečných rohových kopů hráčů z Rozsoch. Domácí poté udeřili z nenápadné situace, autové vhazování si sebral Ganzwohl a krásnou křížnou šajtlí z pravé strany překonal brankáře - 4:1. Hosté se dostali do další příležitosti, souboj hráčů vyhodnotil sudí jako faul domácího beka a opět se kopala penalta. Její zahrávaní si vzal na starost S. Padrtka a proměnil - 4:2. Zvýšený tlak hostů ale domácí zvládli bez úhony a po rychlém brejku střídajících dorostenců se premiérově prosadil J. Švoma a bylo dafacto rozhodnuto - 5:2. Konec zápasu již nenabídl nic podstatného, takže všechny body zůstaly na domácím hřišti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Soupeř nejspíš přijel až moc sebejistý, trenérovi i fanouškům hostí se kdeco nelíbilo, přičemž se hrál solidní a pro diváka i koukatelný fotbal. Dnes je třeba v našem týmu ocenit nasazení, vůli a bojovnost. Každý z nás šel na hřiště vyhrát, a tak by to mělo být.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Dnes jsme utkání nezvládli a domácí zaslouženě zvítězili. Děkujeme našim fanouškům, kteří nás ve velkém počtu přijeli podpořit - děkujeme.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - T. Hažmuka [-] , M. Vaníček [-] (66. V. Weselý [-] ) , E. Wendl [-] , D. Sommer [-] (70. T. Smejkal [-] ) , T. Mátl [-] , M. Kovařík [-] , J. Pokorný [-] , R. Ganzwohl [-] , P. Švaříček [-] (82. J. Švoma [-] ) , P. Kittler [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - R. Padrtka [-] (80. O. Oláh [-] ) , P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] (87. J. Maršálek [-] ) , P. Bureš [-] (64. A. Toman [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] (87. F. Maršálek [-] ) , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , P. Prášil [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČŮ David - BÍLÝ Tomáš, BÍLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Aleš Neuman
Tip experta: výhra hostů

Beranov na jaře stále hledá svoji formu, ale čeká je velmi těžký soupeř, který si odveze nakonec všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů