0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav loupila v Beranově


Branky


24

Vladislav veze výhru z Velkého Beranova a dotáhla se na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Úvod utkání byl z obou strany opatrný, hosté tvořili hru od zadních řad a měli míč více na nohách, ale do šancí se příliš nedostávali, naopak domácí měli vyloženou gólovou šanci, ale střela domácímu Trnkovi nevyšla a brankář ji zneškodnil. Hráči Vladislavi se až od třicáté minuty začali více prosazovat a odměnou jim byla vedoucí branka. Křídelní hráč hostí se uvolnil přes obránce, poslal míč na zadní tyč, kde jej doběhl  Macek a přes Procházku jej nastřelil do sítě - 0:1. Poločas se pak v klidu dohrál.

Hosté si vedení pohlídali

Druhá půle byla daleko více v režii hostů, kteří hráli chytře a především nekazili a několikrát se musel činit domácí Procházka v bráně. Hubené vedení hostů pořád dávalo šanci domácím na srovnání z ojedinělých akcí či standardek, ale byli to hosté k z jedné z nich udeřil, na pěkně kopnutý míč si naběhl Svoboda s zvýšil - 0:2. Domácím se podařilo pouze už jen pár slabých zakončení a i hosté své brejky neproměnili, takže utkání skončilo výhrou hostů 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Kdybychom proměnili svoji příležitost a dostali se do vedení, byla by šance na body. První půle byla z naší strany za daných okolností dobrá, druhá už nikoliv, což na dobrý výsledek rovněž nestačí. Přijel k nám fotbalový a organizovaný soupeř, který věděl co a jak hrát a za svou hru si tři body zasloužil.

TJ Vladislav
Aleš Martének (vedoucí): Utkání jsme měli po celé utkání ve své režii, domácí jsme v podstatě do ničeho nepustili a sami několik slibných šancí nedotáhli do konce.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - V. Weselý [-] , Š. Trnka [-] (61. T. Hažmuka [-] ) , D. Skála [-] (83. D. Roudenský [-] ) , R. Kittler [-] , E. Wendl [-] , D. Sommer [-] (55. T. Smejkal [-] ) , T. Mátl [-] , J. Pokorný [-] , R. Ganzwohl [-] , P. Švaříček [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - M. Nevoral [-] , F. Macek [-] , F. Nováček [-] (84. K. Čihal [-] ) , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] (87. M. Tůma [-] ) - P. Petz [-] (71. J. Slíva [-] ) , P. Vyletěl [-] (71. D. Svoboda [-] ) , O. Krátký [-]

ŽK: 72. D. Skála .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - MAREŠ Michal, MLSNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: výhra hostů

Hosté mě svým výkonem zatím oslovili nejvíce, Vladislav vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích