2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov přetlačil Rozsochy


Branky


23

Vyrovnané utkání se soustou šancí nakonec dopadlo lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí začali zápas aktivně, tlačili se do zakončení, často zahrávali rohové kopy a z jednoho z nich šli v 7. minutě do vedení, kdy Pažourek rychle rozehrál na Trnku a ten přesným centrem našel Mikysku - 1:0. I dále si domácí vypracovávali šance, Trnka měl dvě vyložené, kdy prvně ztroskotal na brankáři a v druhé o kousek minul branku. V další velké šanci se objevil opět Mikyska, kdy hlavou z malého vápna o kousek minul branku. Až zhruba po půl hodině hry se do velké šance dostali také hosté, ale domácí brankář nadvakrát předvedl výborný zákrok. Od té doby domácí polevili v tlaku a hosté se začali více objevovat před domácí brankou a z toho i pramenilo vyrovnání - 1:1.

Domácí v závěru rozhodli

V druhé půli po vyrovnávací brance se i hra na hřišti vyrovnala a šance přicházeli z obou stran. V největší šanci byli v druhé půli hosté, ale opět výborným zákrokem podržel domaci brankář Doležal. V 80. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil Trnka a střelou k tyči poslal domácí do vedení - 2:1. V 85. minutě po centru zahrál hostující obránce rukou a rozhodčí nařídil správně pokutový kop. K němu se postavil Pažourek, ovšem brankář Střešňák vystihl stranu a vyrazil na roh. Domácí si nakonec hubené vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Luděk Hadraba (trenér): Začátek zápasu nám vyšel, byly jsme aktivní a měli dostatek šancí aby jsme mohli hrát utkání v klidu. Bohužel jsme ale nebyli v koncovce kvalitní a po půl hodině jsme vypadli z tempa hry. Nakonec nás podržel náš brankář, kdy chytl minimálně tři velké šance. Ke konci zápasu se nám podařilo opět jít do vedení a mohli jsme to opět uklidnit využitím pokutového kopu, který ovšem jindy úspěšný exekutor tentokrát neproměnil.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Fotbalový míč je kulatý, může se zakutálet na jakoukoliv stranu. Dnes jsme do 10. minuty mohli prohrávat o tři branky, pak jsme hru vyrovnali, byli jsme lepší a zaslouženě jsme vyrovnali. Ve druhé půlce jsme neproměnili naše brankové příležitosti a nakonec jsme smolně inkasovali. Předvedli jsme dobrý výkon, škoda, že nevezeme aspoň bod. Děkuji svým hráčům za předvedený výkon a fanouškům za podporu.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , J. Kotačka [-] , L. Nožička [-] , M. Slaný [-] (58. L. Jura [-] ) - J. Dobrovolný [-] , M. Outulný [-] , J. Pažourek [-] , M. Skryja [-] (90. J. Chyba [-] ) - P. Smieško [-] (71. O. Štolpa [-] ) , J. Trnka [-]

TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - A. Toman [-] (86. P. Juračka [-] ) , P. Šmerda [-] , R. Padrtka [-] , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] (55. S. Padrtka [-] ) , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 48. J. Kotačka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - SVOBODA Vladimír, PAŘÍZEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Krčál
Tip experta: výhra hostů

2:4 – Rozsochy jsou letos také rozjeté, tudíž bych to viděl na jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů