Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

25.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o záchranu přinesl sedm branek! Tachovu vystřílel výhru Lanfranchi


20

Bitva o záchranu jako řemen byla k vidění v Tachově, kde se v sobotu střetly dva týmy, které bojují o záchranu. Spokojenější byl nakonec Tachov, který zvítězil 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva chtěla v utkání zvítězit, aby zvýšila svoji šanci na udržení divizní příslušnosti. Málokdo tak čekal, že se utkání vyvine v takto ofenzivní bitvu. Gólový účet zápasu se otevřel po deseti minutách hry. Zajímavou akci Klatov nakonec zastavil až gólman Landrgott, jenž následně ihned vykopl balon na polovinu soupeře na Giuseppe Lanfranchiho, který si s vysokým balonem a v souboji se dvěma obránci poradil na jedničku a překonal i gólmana soupeře. Domácí brzy přidal idalší branku. Po ztrátě balonu ve středu pole znovu dostal Giuseppe Lanfranchi pas za obranu a opět překonal v poklidu gólmana Valeše. Klatovy ale brzy kontrovaly. Centr ze strany přistál na hlavě Ondřeje Mareše, který ho uklidil do sítě. 

 

Do konce první půle ještě mohli Tachovští navýšit vedení. Trefili brankovou konstrukci a navrch ještě spálil další tutovku Lanfranchi. Mrzet ho to ale nakonec nemuselo. Hattrick dokonal po změně stran. Skákavý balon netrefil poslední obránce Klatov, k balonu se dostal Lanfranchi, jenž pak pelášil sám na Valeše, jemuž udělal rychlou kličku a poslal balon do prázdné branky. naději pro Klatovy vykřesal následně Adam Vacek, jehož první poku z vápna byl sice zblokován, ale z dorážky už hostující hráč propálil vše před sebou. 

 

Klatovy ale znovu srazila hrubá chyba v obraně. Hosté to chtěli sehrát v obraně jako Barcelona, ale ta je jen jedna. Kombinace na riziko hostům nevyšla a domácí se dostali lacino k balonu, který Aleš Kořínek lehce uklidil do branky. V nastaveném čase sice ještě po standardní situaci snížil z vápna Antonín Presl, ale to znamenalo už jen kosmetickou úpravu skóre. 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Lukáš Hudec: Rozhodly individuální chyby, které jsme dneska dokázali trestat. Zápas se divákům musel líbit. Děkujeme jim za podporu! Pro nás enormně cenné vítězství. Chtěl bych pochválit celý tým, jak k zápasu již od příchodu do kabiny přistoupili! První zápasy v divizi si připsali i dva dorostenci, což je směr kterým bychom rádi v budoucnu chtěli jít.

SK Klatovy 1898
Martin Janda: Kdyby to byla alespoň přestřelka, ale my celý zápas pouze dotahovali. Nabídli jsme svými chybami domácím dvoubrankové vedení, které je enormně nakoplo a Tachovští nám nedali jediný balón zadarmo. My jsme se ani zdaleka nedokázali přiblížit jejich nasazení. Smutné v boji o naději, v boji, kdy vás přijedou podpořit fanoušci z Klatov, v boji o všechno.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - M. Braun [-] , A. Kořínek [-] (87. H. Duong [-] ) , T. Vejvoda [-] , D. Dvořák [-] (46. K. Semenov [-] ) , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] (77. D. Bulaiev [-] ) , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-] , O. Pavlas [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - J. Vaněk [-] , M. Brož [-] (15. O. Mareš [-] ) , M. Lukeš [-] , T. Vaněk [-] , F. Holík [-] , A. Vacek [-] , L. Prokop [-] , A. Vyčichl [-] (70. A. Presl [-] ) , M. Lávička [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 41. M. Braun , 63. T. Vejvoda , 92. O. Pavlas - 30. M. Lukeš .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Jati David - TALPÁŠ Petr, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Filip Votava
Tip experta: remíza

Záchranářský boj o 6 bodů, oba týmy vsadí hlavně na defenzivu a zápas skončí remízu. Přesný výsledek bych viděl na 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů