0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 10:30

25.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín jede na vítězné vlně a směřuje za postupem


Branky


20

Fotbalisté Petřína se sice k výhře nad béčkem Domažlic pořádně natrápili, i tak si ale odvezli do Plzně všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Domažlic byla posilněná o Roberta Aubrechta a Karla Jahna z třetiligového áčka a na svého silného protivníka od začátku aktivně vyrukovala. Domácí byli půlku první půle lepší a dařilo se jim posílat do šestnáctky nebezpečné balony. Do vyloženější šance se ale domácí nedostali. Postupem času se navíc dění na hřišti srovnalo.

 

Po změně stran to už byl hostující Petřín, který diktoval tempo hry a začal pořádně zaměstnávat defenzívu soupeře. Hosté se zároveň dostávali i do velkého počtu šancí, dlouhou dobu se jim ale nepodařilo žádnou proměnit. Paradoxně udeřili hosté z nenápadné akce. Trochu kostrbatě dostával Petřín nadvakrát balon do vápna, ten se po několika odrazech dostal k Davidu Hellerovi. Jemu sice střela příliš nesedla a byla nejspíše i tečována, i tak ale skončila za zády gólmana Stroleného. Ten do té doby držel svůj tým nad vodou. V závěru duelu ještě domácí přimáčkli svého soupeře u jeho vápna, ale ani jedna z nebezpečných hlaviček se neujala. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Macháč: Úvod se nám povedl, pak ale začal kontrolu na hřišti přebírat Petřín. My jsme se těžko dostávali celý zápas do šancí. V závěru tam sice byly nějaké závary, ale i tak jsme se v poslední fázi hřiště trápili. Bylo taky znát, že Petřín má i na lavičce velkou kvalitu, což nakonec rozhodlo.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Na vítězství jsme se hodně nadřeli. Důležité ale je, že máme tři body. Rozhodla asi větší kvalita na naší střídače. Kluci přinesli do hry oživení a nakonec právě střídající Heller trefil vítězný gól. Paradoxně to byla asi jedna z nejmenších šancí.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - T. Soběhart [-] (72. S. Staněk [-] ) , R. Aubrecht [-] , F. Velfl [-] , K. Jahn [-] , J. Kolerus [-] , F. Červený [-] , D. Sedláček [-] , L. Janča [-] (85. D. Žák [-] ) , D. Hendrych [-] (72. O. Pecháček [-] ) , J. Secký [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] (88. M. Trojovský [-] ) , J. Mudra [-] , J. Treml [-] , P. Bednář [-] , M. Vohrna [-] (64. J. Tětek [-] ) , J. Vodrážka [-] (64. L. Maxa [-] ) , J. Flachs [-] (64. M. Frank [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] (46. D. Heller [-] ) , M. Provod [-]

ŽK: 34. M. Vohrna , 67. L. Maxa , 74. J. Mudra , 80. M. Frank , 89. V. Suchý , 92. J. Treml .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - IZUGRAFOV Svjatoslav, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Fait

Expert: Filip Votava
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím jasného favorita Petřín, lídr soutěže zápas zvládne a myslím si, že i větším rozdílem ve skore.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích