J. Mareš 44. (p.)
M. Záluský 47.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

25.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Český Krumlov dotáhl v Hořovicích dvougólovou ztrátu


Branky


44. J. Mareš (p.) , 47. M. Záluský - 60. J. Kordík , 70. J. Matuška
20

Hořovice měly v domácím zápase našlápnuto ke třem bodům, nakonec však jim nestačilo ani vedení 2:0 . Český Krumlov srovnal a body se dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihočeši vstoupili do zápasu jako v předchozích zápasech s pevnou defenzívou a sázkou na rychlé brejky. Domácí fotbalisté se jen těžko v první půli prokousávali hostujícím obranným valem. Zároveň ani Jihočeši se k ohrožení branky Středočechů nedostali. I tak ale nakonec šli Hořovice do vedení. Po faulu ve vápně byl nařízen pokutový kop, který domácí kapitán Jiří Mareš bezpečně proměnil. Gólman Beránek sice vystihl stranu, na pokus domácího záložníka ale nedosáhl. 

 

Po změně stran byla navíc na domácí lavičce ještě lepší nálada. Dlouhý nákop z vlastní poloviny našel rozběhnutého Záluského, který udělal vyběhnuvšímu gólmanovi soupeře kličku a následně lehce poslal balon do sítě. Českému Krumlovu se ale povedlo brzy snížit. Pas do vápna našel Kordíka, který prostřelil brankáře Bramboru. Tím ale špatné chvilky pro domácí fotbalisty neskončily. Následně přilétl do vápna po standardní situaci další nebezpečný míč. Ten hořovická obrana nedokázala odvrátit a byl to nakonec Matuška, jenž uplatnil před brankou svůj důraz. Do konce zápasu už žádná další branka nepadla, utkání tak skončilo nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: Zápas doma s Krumlovem jsme chtěli zvládnout vítězně a navázat na vysokou výhru v Sokolově. To se nám dařilo, ale bohužel jen 50 minut do našeho druhého gólu. Byli jsme do té doby lepší a měli navrch ve všech směrech, ale po našem gólu na 2:0 jsme přestali nepochopitelně hrát s míčem a běhat a dali soupeři šanci se vrátit do hry a ten toho po našich dvou chybách využil a nakonec z toho je výsledek 2:2. Na konci jsme měli zase nějaký tlak, ale už bez úspěchu. Je to určitě škoda, ale zase už zapojujeme do hry naše mladé kluky, kterým je 18 let a to je pozitivní. Hrajeme to už několikátý rok s klukama z Hořovic a blízkého okolí a výsledky jsou pořád velmi dobré. Remíza tedy sice mrzí, ale jedeme dál a budeme chtít potrápit teď nejlepší tým soutěže Petřín a udržet se v horní části tabulky.

FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Šli jsme do zápasu znovu ze zabezpečené obrany a s cílem hrát na brejky. Soupeře jsme v první půli k ničemu nepustili, ale následně jsme udělali zbytečnou penaltu. Po pauze navíc přišla další chyba a bylo to o dvě branky. Kluci se ale nevzdali a bojovali a nakonec jsme urvali bod. Remíza byla spravedlivá. jsme za ní strašně rádi.



Sestavy


SK Hořovice
A. Brambora [-] - O. Sarvaš [-] , V. Königsmark [-] (55. V. Průša [-] ) , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (68. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , M. Záluský [-] (87. J. Kalina [-] ) , L. Puchmertl [-] , J. Smetana [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kordík [-] (91. V. Kubát [-] ) , O. Polanský [-] , M. Trapl [-] (72. Š. Šindelář [-] ) , D. Trmal [-] , M. Švec [-] , M. Matějček [-] , J. Matuška [-] (79. R. Bauer [-] ) , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , T. Gelnar [-]

ŽK: 46. L. Puchmertl - 64. J. Matuška , 82. R. Bauer .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZIMA Lukáš - JAKL Tomáš, ŠTĚRBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Filip Votava
Tip experta: výhra domácích

Hořovice si zápas doma pohlídají a připíšou si tři body. V Hořovicích se hraje vždy velmi těžko, doma hrají dobře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích