1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

26.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas o šest bodů vyhrály těsně Katovice


Branky


17

 Důležitý souboj v dolním patře tabulky zvládly lépe fotbalisté Katovic, kteří přetlačili rezervu Domažlic 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovičtí ve veledůležitém zápase vyzvali béčko Domažlic s návraty do sestavy Kaduly a L. Bálka. V bráně si pak odbyl premiéru Vondrášek, který naskočil za vykartovaného Provazníka. První poločas se hrál převážně opatrný fotbal, který moc šancí nenabídl. Především to ale byly Katovice, které byly blíž ke vstřelení branky. Z rohového kopu prodlužoval balon na přední tyč Kadula, ale bohužel pro domácí balon jen prosvištěl podél brankové čáry do autu. Poté po centru Motla zakončoval hlavou Požárek, ale nad branku.

 

Pak si domácí vybrali dávku smůly, jelikož musel odstoupit ze hry kapitán Uher pro zranění kotníku, a o pár minut později si natáhl sval Požárek a domácí museli kvůli nuceným změnám přeskupit řady. Hosté se snažili hrát kombinačně od zadu, ale vázla jim finální fáze. Po sérii rohových kopů gól nedokázali vstřelit, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří si vytvořili několik slibných šancí. Nejprve pálil Kadula, ale jen do připraveného brankáře Stroleného. A o pár minut později z rohového kopu mířil přímo do rukavic brankář Michal Kynkor. 

 

Katovičtí stahovali smyčku, hosté se druhou půlí soustředili především na pevnou defenzivu a naopak domácí vycítili šanci a hnali se za úvodním golem zápasu. V další šanci střílel křížnou ránu L. Bálek, ale brankář ji pohotovým zákrokem vytěsnil na roh. Z následného rohu L. Bálka se ocitl ve stoprocentní šanci Vonášek, který měl na hlavě gól, ale jeho hlavička zamířila těsně vedle pravé tyče. Chvíli na to kopali domácí standardní situaci kolem velkého vápna. Míč si vzal Kadula, který poslal do vápna střílený centr, který nejprve tečoval L. Bálek a na zadní tyči dostal balon do sítě Vonášek. Bohužel pro domácí byl zdvižen praporek pomezního a ofsajd.

 

Až v 79. minutě se domácí přeci jen dočkali zaslouženého gólu. Sigmund hodil za obránce dlouhý aut na L. Bálka, který z prvního dotyku posunul balon na Kadulu. Ten si pošoupnul balon podél velkého vápna a vyzval ke střele střídajícího Souhradu, který technickým obstřelem otevřel skóre zápasu. 1:0. Domácí se po gólu lehce zatáhli, a čekali na vhodný protiútok, který by utkání rozhodl druhou brankou a nechali hrát hosty, kteří kombinovali na polovině hřiště, ale bez nějaké větší šance či ohrožení branky Vondráška, a tak si domácí připsali velmi cenné tři body do tabulky a odsunuli se od sestupového pásma na rozdíl 6ti bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Během prvního poločasu jsme přišli hned o dva zraněné hráče, ale i tak jsme zápas zvládli. Od začátku až do konce jsme ho měli pod kontrolou, k úplné spokojenosti jen chybělo, abychom proměnili více šancí. Nakonec se ale jedna ujala, což v konečném součtu stačilo. Snad ten kámen z nás v podobě dlouhé série bez gólu spadl. K tomu navíc čisté konto.




Sestavy


SK Otava Katovice
J. Vondrášek [-] - M. Kynkor [-] , J. Sigmund [-] - J. Štěch [-] , J. Vonášek [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] - J. Kadula [-] (88. P. Sládek [-] ) , V. Uher [-] (18. M. Kynkor [-] ) , M. Požárek [-] (31. M. Souhrada [-] ) - L. Bálek [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - T. Soběhart [-] (80. O. Pecháček [-] ) , R. Aubrecht [-] , F. Velfl [-] , S. Staněk [-] (62. F. Copák [-] ) , K. Jahn [-] , J. Kolerus [-] (88. V. Kašpar [-] ) , D. Žák [-] (62. D. Hendrych [-] ) , F. Červený [-] , D. Sedláček [-] , J. Secký [-]

ŽK: 76. J. Kadula , 89. J. Vonášek - 26. K. Jahn , 38. F. Velfl , 56. S. Staněk .
Počet diváků: 233. Rozhodčí: ŠTĚRBA Michal - BABKA Ondřej, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Matěj Šoul
Tip experta: výhra hostů

Utkání kde budou 3 body hodně důležité. Bude to vyrovnané utkání, kde si Domažlice odvezou 3 body, výsledek 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích