0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odveta nováčku v soutěži toho moc nepřisla, Slováček zařidíl, Myška dořídil


Branky


9

Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 43:86 a dvanácti body. Příští utkání odehrají na půdě Kameniček. Vítanov je na osmém místě se skóre 41:50 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání přivítá Křižanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slováček rychle úřadoval

Utkání 22. kola nabídl souboj odvety mezi nováčky soutěže. Do utkání vstoupil mnohem lépe a možná i tím nejlepším způsobem hostující tým, který se už ve 4. minutě radoval z úvodní branky, o kterou se postaral Slováček. Po zbytek prvního poločasu se oba celky v koncovce nesmírně trápily. Hlavně hostí, ti šli minimálně třikrát sami na bránu a ani jednou to v síti neskončilo. Ve zbytku prvního poločasu se nic víc nestalo, a tak se šlo do kabin s náskokem o jednu branku.

 

 

 

 

 

Myška potvrdil výhru

Druhá půle toho až tak moc nenabídla. Bítovanští si ve druhé půli vystřelili snad jen jednou, jinak vepředu v podstatě nic neukázali. Holt takové dny občas jsou. Jediná povedená akce přišla až na konci zápasu, kdy hosté zvýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek. Myška si skvěle poradil s dvojící branících hráčů a následný samostatný nájezd proměnil, 2:0. Zasloužená výhra hostí, která je v tabulce dotáhla na Slatiňany.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Michael Polnický - Útočník: Po nejlepším výkonu v Kočí přišel nejhorší výkon. Na mokrém trávníku jsme si nedali skoro ani nahrávku a po naší chybě šel soupeř do vedení a už to udržel. Naše neschopnost v tomto zápase byla velká. Nic proti soupeři, ale tady se mělo jednoznačně vyhrát a oproti předchozím soupeřům byl toto jasně nejslabší soupeř, a my nedáme ani gól. Sezóna dle mého názoru pro nás tímto skočila. Teď už jen nějak dohrát zbylé zápasy a hlavně se nezranit.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Poměrně vyrovnaný zápas, ve kterém jsme měli o moc víc šancí než soupeř. Ve druhé polovině jsme ho v podstatě k ničemu nepustili, a i když jsme vedli jenom 1:0, tak jsme zápas dohrávali poměrně v klidu. Konec zápasu se dohrával v napjaté atmosféře, kvůli zvláštnímu chování a provokacích, některých hráčů soupeře. Ale to už si musí každý sáhnout do svého svědomí.



Sestavy



SK Vítanov
M. Vašák [-] - D. Picek [-] , D. Nevole [-] , R. Kučera [-] , J. Doležal [-] , J. Slováček [-] , J. Uher [-] , O. Stehno [-] , P. Pavliš [-] , M. Hejduk [-] , V. Myška [-]

ŽK: 76. T. Paulus , 82. P. Ptáček - 33. J. Slováček , 59. O. Stehno , 72. D. Nevole .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PETIK Roman - NOVOTNÝ Bohumil, KŘIČENSKÝ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Bítovany předvedly skvělou proti Kočí a teď to ukáží znovu.

Tip: výhra domácích