3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

22.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŽIŽELICE V BOJI O UDRŽENÍ SPASÍ NEJSPÍŠE UŽ JENOM ZÁZRAK


Branky


17. S. Kousek , 45. S. Tunsu , 55. K. Kousek
8

Velmi důležitý zápas ve snaze odvrátit sestup z okresního přeboru jsme bohužel nezvládli. Domácí poslal do vedení v 17. min. Slavomír Kousek. Klíčový problém nastal v poslední minutě prvního poločasu, kdy gólem do šatny zvyšoval na 2:0 Stefan Marian Tunsu. Po změně stran si Měcholupy již své vítězství pohlídali, zejména poté, když se v 55. min. gólově dokázal prosadit jeden z nejlepších střelců soutěže, druhý z bratrů Kouskových, Kristián.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zimní přestávce se nám podařilo doplnit tým o šest nových hráčů, z nichž však někteří jsou teprve ve věku cca 15 let a nejstaršímu 24 let. Je tudíž pochopitelné, že musí nejprve nasbírat dostatek zkušeností a poctivým tréninkem se zlepšovat natolik, aby s podstatně zkušenějšími soupeři hráli srovnatelnou úroveň herních činností. Pokud však ve své snaze setrvají a prokáží dostatek trpělivosti, mohou být v budoucnu kvalitní náhradou za některé hráče, kteří již s aktivní činností budou dříve či později končit. 

 

Úvod jara se nám přitom povedl, v Holedeči jsme uhráli velmi cennou remízu 4:4, a to mnoho nescházelo, abychom získali všechny tři body. Následující klíčový zápas na domácím hřišti proti Pátku jsme bohužel naprosto nezvládli a prohráli 1:2, čímž nás tento soupeř odsunul na poslední místo v tabulce. Další zápas ve Vrbně jsme sehráli vyrovnanou partii, jelikož jsme však selhali v zakončení, následovala prohra 2:0. Zlom ve snaze o udržení nastal ve dvou domácích zápasech s Vroutkem a Cítoliby. V obou z nich jsme vedli 2:0, ale soupeři vždy dokázali srovnat na konečný stav 2:2, takže nás připravili o čtyři body. A to se v momentální situaci, ve které se nacházíme, přikovalo ke dnu. Ve zbývajících šesti zápasech před námi tak čeká přetěžký úkol - získat o pět bodů více než předposlední Pátek...

 

Vzhedem k tomu, že soupeři v utkáních budou první tři mužstva, tvrdě bojující o postup do 1.B třídy (na hřišti vedoucích Černčic, v domácím prostředí druhé Dobroměřice B a třetí Buškovice) a těmi dalšími velmi kvalitní pátý Výškov, venkovní zápas na krásném novém stadioně nevyzpytatelných Postoloprt a na úplný závěr doma s Kozly. Bojovat budeme samozřejmě až do poslední minuty soutěžního ročníku, ale zároveň je třeba býti realisty. Okresní přebor hrajeme jedenáctý ročník za sebou, kdy se nám do něho na jaře 2013 podařilo postoupit. Těmi nejúspěšnějšími z nich byly sezóny 2014/2015 a 2018/2019, ve kterých jsme obsadili vždy čtvrté místo. A v té druhé z nich jsme dokonce na domácím trávníku neprohráli jediný zápas a jen pouhé dva body nás dělili od druhého místa za tehdejším vítězem OP, rezevou Dobroměřic.

 

Přelom směrem k horším výsledkům se začal lámat v tzv. covidové sezóně 2019/2020, ve které jsme se po podzimní části nacházeli na posledním 14. místě a "zachránila" nás pouze skutečnost, že byla kvůli pandemii Covid-19 bez postupů i sestupů jarní část sezóny zrušena. Další soutěžní ročník 2020/2021 byl již relativně úspěšnější. Po osmi odehraných osmi podzimních kolech, kdy jsme měli na kontě shodně čtyři výhry a čtyři prohry a se 12 body se nacházeli na šesté příčce, byl však zbytek podzimní části sezóny opět kvůli pandemii Covid-19 přerušen a na jaře již nebyl zahájen.

 

Situace nejen ve fotbalovém dění, ale i v celé společnosti, se začala na podzim 2021 aspoň po malých krůčcích vracet k normálu.V ročnících 2021/2022 a 2022/2023 však jž nastal definitivní ústup z předchozích vydobytých pozic a výsledkem toho byla 12. místa v tabulkách a skutečnost, že jsme vždy minimálně jednoho soupeře dokázali zanechat za sebou a odvrátit tak sestup. No a o právě probíhající sezóně již byla řeč výše...

 

Bohužel tedy čím dál víc musíme počítat s tím, že nás tentokrát již sestup nejspíše nemine. V tom případě bude velmi důležité, kolik hráčů stávajícího hráčského kádru bude ochotno pokračovat i v nižší soutěži a společným úsilím tak napravit zpackanou letošní sezónu, aspoň v té nadcházející. A snažit se co nejdříve vrátit žiželický fotbal zpět do nejvyšší okresní soutěže. A takék kolik z nich se oné zodpovědnosti zbaví tím, že buď odejde do jiného mančaftu nebo s fotbalem skončí úplně. To se týká nás všech - funkcionářů, hráčů i řadových členů. Následující týdny každému z nás nastaví zrcadlo...

 

Jaroslav Feciškanin, předseda TJ Žiželice



Sestavy


Měcholupy
M. Suško [-] - J. Znamenáček [-] (63. M. Puršl [-] ) , K. Kousek [-] , D. Postředník [-] (46. J. Morávek [-] ) , P. Uldrich [-] (77. P. Homola [-] ) , S. Kousek [-] (40. J. Poustecký [-] ) , J. Buben [-] , S. Tunsu [-] , M. Tokoš [-] , J. Soukup [-] (32. M. Gažo [-] ) , M. Buben [-]

TJ Žiželice
J. Kvapil [-] - V. Hira [-] , N. Tudor [-] (74. J. Kopecký [-] ) , J. Blacha [-] , A. Zolotyi [-] , L. Dormišev [-] , A. Drazinský [-] (54. M. Leustean [-] ) , A. Davydau [-] , J. Švejda [-] , M. Panský [-] , F. Novotný [-] (83. P. Nedbal [-] )

ŽK: 56. J. Buben - 47. L. Dormišev , 62. A. Zolotyi .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUBEN David - VYSOČANSKÝ David, DORMIŠEVOVÁ Eliška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích